Craiova, din nou în Gala K1 – Super Grand Prix 2

Craiova, din nou în Gala K1 – Super Grand Prix 2

727
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

După ce în toamna anului trecut, Bănia a găzduit pentru prima dată o Gală K1, promotorul Eduard Irimia a anunţaţ, astăzi, că pe 18 mai 2013, Gala Super Grand Prix (2) revine la Craiova. Potrivit acestuia, reprezentanţii Eurosport şi-au dorit să transmită din nou un eveniment de genul celui desfăşurat anul trecut în Bănie. Vestea bună pentru fanii acestui sport este că preţurile biletelor vor fi cu 50% mai ieftine faţă de cele aplicate la gala anterioară, între 30 şi 120 de lei.

“Dacă credeaţi că o să aveţi o vară liniştită în ceea ce priveşte sporturile din Sala Polivalentă, v-aţi înşelat. Vă aşteaptă o nouă gală, în data de 18 mai , vom avea o Gală K1, aşa cum a fost şi prima, din noiembrie 2012. Eu sper să fie şi mai frumoasă, pentru că deja avem experienţă”, a afirmat şi Rela Filip, directorul de competiţii din cadrul Sălii Polivalente.

„Anul trecut am avut Final Elimination – Super Grand Prix. După acea Gală, Eurosport a înregistrat la nivel global cea mai mare audienţă din acea lună, din noiembrie, din sport, cu acel eveniment transmis de Eurosport şi au rămas atât de impresionaţi de eveniment, încât au insistat că dacă se mai aface anul ăsta vreunul în România să încercăm să venim tot la Craiova”, a spus Eduard Irimia.

„Pentru noi, sala de la Craiova rămâne cea mai frumoasă şi cea mai spectaculoasă, cu un public foarte cald, tocmai de aceea, ca să venim cu o surpriză înainte de Paşte, anunţăm în premieră că biletele vor fi la 50% reducere faţă de preţurile de anul trecut, pentru că au fost foarte mulţi oameni care poate nu şi-au permis să vină la Gală, fiind atunci şi o lansare şi mă gândesc că la o sală atât de mare ne permitem să facem biletele mai ieftine, iar lumea să fie mulţumită”, a explicat promotorul.

Evenimentul va fi transmis de Protv, Sport.ro şi Eurosport, la nivel internaţional. În main event vor fi Cătălin Moroşanu Benjamin Adgebuy, Sebastian Ciobanu şi Ionuţ „Pitbull” Atodiresei plus piramida de patru – o piramidă de grei, în care câştigătorul se va califica pentru „Final Elimination”, în toamnă.

Fight-cardul evenimentului va fi anunţat după Paşte, în cadrul conferinţei oficiale.

„O să ne asigurăm că ringul cel nou de la sală va avea un sistem de siguranţă, ca să nu se mai rupă coarda, pentru că după ce s-a întâmplat atunci am mai văzut trei gale televizate din lume care toate au avut aceeaşi problemă. Vom spune special doi oameni să stea pe colţurile ringului”, a mai spus Irimia. „Pe partea logistică, am fost foarte mulţumiţi de colaborarea cu Jandarmeria, au avut un obiectiv de pază foarte important. Pe 16 mai noi o să fim deja la Craiova şi sper să fie un impact destul de mare, pentru că ne dorim să promovăm cât mai bine Gala şi la nivel naţional, astfel încât să vină cât mai mulţi fani”, a conchis Irimia.

 

 

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1273

    buna treaba

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    65

    Deci ,se poate,ne-am reprofilat.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    886

    Daca o sa fie ca cea din campania largutzei … am adormit la el … sper totusi ca de data aceasta sa fie mai multa actiune … data trecuta prea multe meciuri fara nici o miza sau spectacol. Gestul este de apreciat totusi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.