Craiova s-a mutat în Muntenia. Gafa din pliantele electorale ale USR

Craiova s-a mutat în Muntenia. Gafa din pliantele electorale ale USR

2,762
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiova este al doilea oraș din Muntenia. Asta aflăm din plinatul de campanie al lui Adrian Prisnel, cadidatul USR la pentru funcția de primar. Am încercat să aflăm cum s-a mutat din Oltenia în Muntenia, iar expicația primită a fost “o eroare, ne-o asumăm”. “Eu cred că erori apar peste tot, însă trebuie corectate”, ne-a mai spus Prisnel.

Culmea este că și la corectură a ieșit tot cu greșeli. Din a doua serie de pliante aflăm că locuim în “al doilea cel mai mare oraș din sudul României”. Și de data aceasta a existat o explicație. “Problema a fost de comunicare în echipa noastră. Noi am vrut să transmitem mesajul că vrem să facem Craiova al doilea oraș după București și până a ajuns la bun de tipar, a ajus, ce-a ajuns”, a mai spus Adrian Prisnel.

După două gafe în care a dat vina pe echipă a urmat logic întrebarea “dacă nu reușește să își conducă echipa cum trebuie cum ar reuși să conducă Primăria Craiova”. Deși sloganul ales de Adrian Prisnel este “Altfel decât ei!”, nu a ezitat să se bage în aceeași oală cu ceilalți. “Să știti că și pliantele colegilor noștri de la PSD au greșeli și unele au și minciuni”, a spus Prisnel.

Adrian Prisnel a fost ales în decembrie deputat din partea USR. Conform paginii oficiale a Camerei Deputaților a vorbit o singură dată în plen, pentru 28 de secunde când a depus jurământul, de asemenea se numără printre inițiatorii a șase propuneri legislative și a unei moțiuni.

 

2 COMENTARII

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2799

  Andra Panait, dă-ți demisia! N-am zis nimic despre sutele de greșeli de ortografie, dar la faza asta…!
  Prostiile astea nu se pot numi articole, presă.
  E de înțeles că ești plătită să scrii în favoarea cuiva și în defavoarea altcuiva, dar:
  1. E necinstit să o faci fără să declari asta pe față;
  2. ”Articolul” naște întrebări serioase nu numai despre competența ta în ale jurnalismului, ci despre cultura ta generală, despre nivelul tău intelectual.
  Critica e binevenită, mai ales din punctul meu de vedere, deoarece nu aparțin de niciun partid și greu simpatizez cu vreunii, dar prostiile astea sunt scoase din coșul de gunoi al minții omenești.
  Lasă-te de jurnalism, te rog! Un jurnalist (mediocru) trebuie să cunoască limba română la un nivel decent și să aibă ceva cultură generală, un minim de cunoștințe și de dorință de a se instrui constant.
  PS. Ca fapt divers, să știi că Muntenia a desemnat în anumite perioade întreg teritoriul Țării Românești, inclusiv Oltenia, iar anumite părți din județele Olteniei fac parte, încă, din Muntenia.
  Lasă-ne! …Până nu apari cu ”articole” în care îți vei pune întrebarea dacă nu știu cine, care a fost prins cu pantofii nefăcuți, poate fi primar .
  Am avut primari hoți, semianalfabeți, habarniști, țațe proaste și rele, dar te găsiși să critici o greșeală a tipografului. Din cauza asta va pieri neamul măreț al oltenilor, cel mai cult neam european .
  Nici tabloidele cele mai infecte nu scriu așa ceva, asemenea bazaconii.

 2. #2
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2799

  ”Apropa”, cunoști proverbele următoare?
  1. Râde ciob de oală spartă.
  2. Vezi paiul din ochiul altuia, dar nu vezi bârna din ochiul tău.
  Cine e responsabil pentru sutele de greșeli din ”articolele” tale? Tipografia?
  Dar pentru ”înalta” ta ținută morală?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.