Craiova: Urmărit internațional, prins la restaurant de trei polițiști aflați în timpul...

Craiova: Urmărit internațional, prins la restaurant de trei polițiști aflați în timpul liber

968
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Trei poliţişti din cadrul Secţiei 6 Craiova, care erau în afara orelor de program, au observat într-un restaurant din cartierul Craioviţa Nouă un bărbat despre care ştiau că era urmărit naţional şi internaţional. Poliţiştii au solicitat sprijinul colegilor din cadrul Secției 5 Poliție Craiova și împreună au reușit să-l prindă, fiind introdus în arestul I.P.J. Dolj.

P. WILFRIED VICENȚIU era urmărit naţional şi intrenaţional din luna august 2013, el fiind suspect de comiterea tentativei de tâlhărie din cartierul craiovean Rovine, pe numele acestuia magistraţii Judecătoriei Craiova emițând un mandat de arestare preventivă pentru tentativă la tâlhărie.

Mai exact, în data de 1 august, în jurul orei 7.20, P. WILFRIED VICENȚIU împreună cu P. DAMIAN, de 18 ani şi P. F. de  15 ani, toţi din Craiova, au încercat să tâlhărească o femeie care locuieşte într-un apartament al blocului 21-23 de pe strada Maramureş din cartierul craiovean Rovine. Atunci, cei trei au fost impiedicaţi să-şi ducă la bun sfârşit fapta de către un poliţist, care se pregătea să plece la serviciu şi care a auzit ţipetele victimei şi a intervenit.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3122

    bun asta.gainar curat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.