Crimă la o stână din Pielești. Suspectul a fost reținut

Crimă la o stână din Pielești. Suspectul a fost reținut

3.354
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

In cursul acestei zile, polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dolj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Romane, au localizat și prins un tânăr de 25 de ani, din Pielesti, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor.

Cel in cauza a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Ieri, 14 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat se afla în stare de inconştienţă, la stâna unde era angajat, din comuna Pieleşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti, acesta fiind căzut într-un şanţ și având urme vizibile de violența pe corp.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din nefericire, acesta a decedat.

Din verificările efectuate a rezultat că în noaptea de 13/14 septembrie, între victimă şi un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, angajat la aceeaşi stână, ar fi avut loc o altercaţie fizică.

Având în vedere cele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Întrucât tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor a fost solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Romane.

Astfel, in urma activităților desfasurate, cel in cauza a fost localizat și prins de polițiști în timp ce se afla pe câmp, în extravilanul comunei Terpezita.

Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, in vederea continuării cercetărilor și a dispunerii măsurilor legale ce se impun.

La activitățile desfășurate au participat și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale precum și polițiști din cadrul Secției 3 Politie Rurală Bucovăț.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.