Enăchioaia: „A plecat un titular şi ar mai putea pleca încă doi”

Enăchioaia: „A plecat un titular şi ar mai putea pleca încă doi”

754
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducerea clubului din Potcoava resimte din plin plecarea lui Burcea la o echipă adversă care pare să-şi formeze un lot cu care intenţionează să tragă la promovare. Dacă se vor concretiza şi celelalte două plecări din lotul celor de la Potcoava, atunci şi obiectivul echipei ar fi altul.

 

„Nu cred că am face faţă nici măcar fără Burcea”

 

Lupta aprigă pentru ocuparea primului loc din eşalon şi pentru întărirea loturilor de jucători pentru retur face formaţia din Potcoava să ia în calcul şi o modificare de obiectiv: încheierea campionatului între primele trei formaţii. Acest lucru survine din cauza lipsei de jucători, după ce trei nume importante din lotul formaţiei lui Manuel Enăchioaia ar putea să nu mai activeze pentru aceeaşi echipă. În ceea ce priveşte aducerea altor jucători la echipă, Enăchioaia pare să aibă mici dificultăţi până acum.

 

„Burcea a semnat deja cu cei de la Brebeni, nu m-am putut împotrivi voinţei sale de a părăsi gruparea noastră. Lotul nostru se va reuni pe 23 februarie. Atunci există posibilitatea ca alţi doi jucători de la noi să ceară să plece de la echipă. Nu ştiu ce vom face în acest caz, pentru că nu cred că am face faţă acestui campionat nici măcar fără Burcea, dar fără trei jucători…”, declară Enăchioaia.

 

Juniorii de la şcolile din Potcoava, vizaţi să joace pentru echipă

 

Pentru a rezolva problema numărului jucătorilor în cazul în care vor mai pleca încă doi titulari în perioada următoare, Enăchioaia a luat în calcul chiar să aducă mai mulţi juniori de la şcolile din localitate.

 

„Am vrut să aduc doi jucători de la AS Milcov, de la Liga a V-a, jucători pe care i-am remarcat în urmă cu mai mult timp, dar fără succes. Cei de acolo nu au fost de acord să ni-i dea, pentru că ocupă primul loc în clasament şi au şi ei nişte obiective foarte clare. De asemenea, am luat legătura cu mai mulţi profesori de sport să-mi recomande unii juniori, dar până acum nu am nimic oficial. Dacă nu aduc jucători, nu vom putea face faţă obiectivului de a încheia campionatul pe primul loc. În această situaţie ne-am mulţumi să avem cel puţin rezultatele de anul trecut. Mai avem o problemă cu portarul, am putea să-l pierdem şi pe el, pentru că am înţeles că se află în căutarea unui loc de muncă”, adaugă acesta.

 

Alte părţi din gardul stadionului, furate

 

Condiţiile în care se află stadionul din Potcoava îl fac pe reprezentantul formaţiei din localitate să ia în calcul neacordarea dreptului de a juca meciurile de acasă pe acesta pentru sezonul următor. Faptul că ar putea intra în vigoare prezenţa apei curente la stadion este un dezavantaj pentru gruparea lui Enăchioaia.

 

„Am auzit că vor cere să avem apă curentă caldă, ceea ce va fi destul de dificil de realizat devreme ce noi nu avem nici rece. Problemele cu gardul au revenit, pentru că iar a fost furată o parte din el. Una peste alta, mă declar de partea acestor măsuri pe care AJF-ul le-ar putea impune. Chiar dacă ar mai rămâne numai zece echipe în Liga a IV-a, măcar acestea să aibă condiţii optime de organizare”, mai spune Enăchioaia.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.