Ești pregătit de Black Friday?

Ești pregătit de Black Friday?

1.103
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Black Friday, cea mai așteptată zi din an pentru cumpărături, mai ales cele online bate la ușă. Unele magazine au furat startul, însă momentul mult aşteptat este cel al zilei de 15 noiembrie când marile magazine anunţă reduceri ce ajung şi la 90%. Cel mai mare retailer este emag.ro şi va da startul reducerilor vineri dimineaţă la prima oră şi a anunţat peste 3,5 milioane de produse ce vor fi în ofertă.

Fabrica De Cabine Foto , unul dintre cei mai mari producatori de cabine foto din Romania, desfasoara campania Black Friday in perioada 15 noiembrie – 17 noiembrie 2019. In cadrul campaniei clientii pot beneficia de reduceri de minim 500 euro. 

Televizoare, telefoane, laptopuri, electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, sau produse de îngrijire personală. Toate vor fi la preţuri imbatabile. Noi vom căuta cele mai bune oferte şi pe tot parcursul zilei le vom afişa în cazul în care vreţi să faceţi un cadou sau pur şi simplu intenţionaţi să puneţi mâna pe un chilipir.

Până atunci sfatul nostru este să salvați adresa si cardul în aplicație pentru că în goana după reduceri timpul este prețios.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.