(Foto) Craiovean muşcat de mână de şeful Serviciului Executări Silite a Finanţelor...

(Foto) Craiovean muşcat de mână de şeful Serviciului Executări Silite a Finanţelor Publice Dolj

959
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,50)

Situaţii bizare continuă să uimească opinia publică. Bizar şi ridicol a găsit de cuviinţă să rezolve o sarcină de serviciu şi un funcţionar public din cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Dolj, care participa la o executare silită. Şefului Serviciului Executări Silite, Ştefan Cojoacă, din cadrul instituţiei amintite l-a muşcat de mână pe proprietarul unui imobil care făcea obiectul procedurii. „M-a muşcat, pur şi simplu, de mână”, a mărturisit şocat Şerban Bică, victima funcţionarului, un om de afaceri din Craiova.

Bărbatul povesteşte că, vinerea trecută, s-a întâlnit cu trei inspectori de la Direcţia Finanţelor Publice Dolj pentru a încheia actele de predare pentru un imobil care-i aparţinuse şi care făcea obiectul unei executări silite.

După ce a semnat actele, Şerban Bică susţine că aştepta ca şi reprezentanţii Finanţelor Publice Dolj să facă acelaşi lucru, adică să îşi pună semnătura pe toate filele procesului-verbal, numai că şeful Serviciului Executări Silite i-a spus că va semna doar ultima pagină.

Martorii – chiriaşi ai imobilului, ale căror semnături trebuiau puse pe respectivul proces-verbal – spun că la auzul răspunsului, Bică a refuzat să-i mai dea actele, moment în care unul dintre inspectori a vrut să-i smulgă documentul din mână. Pentru că nu a reuşit, acesta s-a repezit cu… dinţii în antebraţul bărbatului.

Proprietarul i-a spus inspectorului să semneze pe toate foile procesului-verbal şi el nu a vrut. A zis că el semnează doar pe ultima foaie. Atunci, Şerban Bică nu a mai vrut să i le dea, moment în care inspectorul a sărit să i le tragă din mână şi l-a muşcat„, povesteşte un martor.

Imediat după incident, mai spune păţitul, cei trei inspectori au plecat în grabă.

Şerban Bică a mers la Institutul de Medicină legală, de unde a luat un certificat (foto) care confirmă agresiunea fizică, respectiv un „traumatism radio-carpian drept”. Bărbatul a depus şi o plângere împotriva funcţionarului de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dolj.

La rândul ei, conducerea AJFP Dolj a aflat de incident şi spune că a deschis o anchetă. „După ce vom finaliza ancheta vom lua măsurile impuse de lege“, a precizat Viorel Ghencea, purtător de cuvânt al Agenţiei Judeţene a Finaţelor Publice Dolj.

6 COMENTARII

 1. #1
  A%%
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  757

  Dl Bică să-și facă de urgență vaccinul antirabic și analize!
  Persoana de la Executări este de rasă, vreun pitbull ceva, sau maidanez? De curiozitate…Deși cred că e maidanez, pentru că un pitbull nu mușcă și fuge!
  Bine, totuși, că nu l-a mușcat de gât sau de … altceva!

 2. #2
  Oldtimer
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  1212

  Poate ca ii era foame

 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   29-06-2009
  Mesaje
  220

  Si cati vampiri or mai fi printre noi?

 4. #4
  A%%
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  760
  Citat Mesaj initiat de cristianb
  Si cati vampiri or mai fi printre noi?

  Păi la Finanțe să fii sigur că sunt mulți.

 5. #5
  A%%
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  775

  Cică a fost propus pentru eutanasiere la Breasta.

 6. #6
  Spammer
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  2396

  de rasul lumii acest om

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.