Gigioc a contestat măsura arestului preventiv. Curtea de Apel decide dacă scapă...

Gigioc a contestat măsura arestului preventiv. Curtea de Apel decide dacă scapă de arest

11.440
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)
Gigioc vrea să fie liber. Interlopul craiovean a contestat măsura arestului preventiv, magistrații Curții de Apel vor judeca astăzi cererea. Contestație au depus și Ioneluș Cimpoeru, Alexandru Grigore Băloiu, Sorin Stelian Flutur, Cantemir Ștefan Mitre, Barbu Florinel și Cristian Marian Vlădescu. Toți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după scandalul de la On Off.
În noaptea de 4 spre 5 noiembrie a avut loc un scandal de pomină la barul craiovean. Motivul…lupta pentru supremația grupării „Frăția“ al cărui lider este Gigioc. Vadik Gigi Zavera a aflat că Vlădescu Cristian Mitre ar vrea să preaia conducerea grupării și a decis „sancționarea“ acestuia. „Inculpatul Zavera Gigi Vadik l-a invitat pe martorul H.M la barul „ON OFF” din Craiova , unde în prezenţa lui Roşianu Gigel i-a cerut să le transmită inculapaţilor Mitre Cantemir Ştefan şi Vlădescu Cristian Marian că le este interzic accesul în cluburile şi localurile cunoscute drept teritoriu de „dominaţie” a grupării „Frăţia”, nesupunearea având drept consecinţă exercitarea unor acte de violenţă”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dol j.
De aici au degenerat lucrurile. Vlădescu Cristian Marian s-a dus în bar ca să discute despre „sancțiune“, spiritele s-au încis iar discuțiile s-au tranformat într-o bătaie sângeroasă.  „După scurte discuţii contradictorii, care au degenerat, grupul condus de Zavera Gigi-Vadik a trecut la agresarea lui Vlădescu Cristian Marian, care a fost lovit în cap cu o sabie (macetă) şi ţeavă metalică şi înjunghiat superficial în spate cu un obiect tăietor înţepător. Reuşind să părăsească localul, Vlădescu Cristian Marian i-a contactat pe Mitre Cantemir Ştefan şi Băloiu Alexandru Grigore, aflaţi în zonă, care au venit imediat la faţa locului .A avut loc o luptă generalizată între cele două grupuri, în afara localului, în stradă, Zavera Gigi Vadik fiind lovit în mod repetat cu piciorul în cap de către Mitre Cantemir Ştefan iar Vlădescu Cristian Marian a reuşit să preia sabia deţinută anterior de Zavera, lovindu-l cu mânerul acesteia în cap”, arată procurorii în rechizitoriu.
În urma scandalului șapte persoane au ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Printre acuzațiile care li se aduc se numără constituire de grup infracţional organizat, tentativă de omor și  complicitate la tentativă de omor.


8 COMENTARII

  1. #1

    Au tupeu mafiotii si inca ce tupeu.Tot ei te omoara in bataie si tot ei sunt victime.Vom vedea cat de corupti sunt Judecatorii de la noi si cat s-a intins gruparea mafiota Fratia din Craiova .

  2. #2

    Se bat ca nebunii apoi vor sa fie liberi. Ce tampiti

  3. #3
  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     01-12-2005
    Mesaje
    1255

    Eu sunt de acord ca Gigioc sa fie liber. Sa fie…undeva prin Siberia.

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    4

    Mai bine inainte sa fie trimis in siberia, sa faca si 10-20 de ani de parnaie ca este tanar, poate sa duca

  6. #6
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    665

    Si-a scris singur contestatia incepand cu „sub senatul gigioc . . .” sau l-a ajutat un avocat de 2 bani, . . .si daca nu se aproba si il baga la bulau nu scrie si doua carti ca sa reduce la pedeapsa?

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4906
    Citat Mesaj initiat de Anonim_User
    Eu sunt de acord ca Gigioc sa fie liber. Sa fie…undeva prin Siberia.

  8. #8
    Oldtimer
    Data de inscriere
     01-12-2005
    Mesaje
    1256
    Citat Mesaj initiat de anamariapopa88
    Mai bine inainte sa fie trimis in siberia, sa faca si 10-20 de ani de parnaie ca este tanar, poate sa duca

    La pârnaie mănâncă bani din bugetul statului. E mai ieftina treaba cu Siberia.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.