In memoriam Visi Ghencea, la Biblioteca judeţeană

In memoriam Visi Ghencea, la Biblioteca judeţeană

349
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prieteni, cunoştinţe şi admiratori se vor aduna vinerea aceasta, la doi ani de la trecerea în nefiinţă a lui Visi Ghencea, pentru a-şi aduce aminte de omul de cultură.

 

„Omul Visi Ghencea este, din fericire, încă printre noi. Aproape că nu există acţiune culturală, cel puţin la nivelul Slatinei, care să nu îţi aducă, într-un fel sau altul, aminte de Visi. De obicei prin comparaţie: cum ar fi fost dacă ar fi fost Visi. Dacă aş da la o parte tot trecutul şi aş păstra numai perioada 2000 – 2009, ar fi o perioadă de mari satisfacţii spirituale trăite alături de, cu şi prin Visi”, a precizat Valeru Ciurea, referent de specialitate în cadrul Centrului Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Cultural (CJCPCTC) Olt.

 

Evenimentul în memoria regretatului om de cultură va avea loc începând cu ora 12:00, la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” Olt.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.