Încă o firmă de bricolaj vine la Slatina

Încă o firmă de bricolaj vine la Slatina

258
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Mai mult, consilierii locali au aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru acest areal, fiind prevăzută şi o cosmetizare a zonei. Primarul Slatinei, Minel Prina, a explicat că, multă vreme, nu s-a putut construi nimic în această zonă din cauză că nu s-a primit aprobare de la Agenţia pentru Protecţia Mediului pe motiv că ar fi parc. Municipalitatea a acţionat în instanţă această hotărâre, având câştig de cauză.

 

„Este un Plan Urbanistic Zonal care nu se referă doar la Dealul Grădişte, ci la întregul areal până la râul Olt. Este acel PUZ prin care noi am spus că, vizavi de stadion, nu este parc, iar cei de la Mediu n-au vrut să ne dea avizul, considerând că este parc. Am acţionat în instanţă decizia Mediului, am avut câştig de cauză pentru că este clar că, în acea zonă, niciodată nu a fost parc. Ca urmare a acestui lucru n-am făcut decât un singur lucru, a mai rămas, de fapt, un amănunt, de a aproba în Consiliul Local ceea ce instanţa a hotărât, că în zona respectivă se poate construi”, a declarat Prina.

 

Ediul-şef a mai precizat că primăria a găsit deja un investitor care va construi acolo un magazin de bricolaj şi un supermarket.

 

„Ca atare, putem să facem demersurile necesare pentru a realiza obiectivele de investiţii pe care noi ne-am propus să le realizăm în acea zonă. Odată cu vânzarea acestui teren, respectiva persoană s-a angajat că o să construiască un supermarket, poate şi o zonă de bricolaj. Toate lucrurile acestea vor duce la crearea de locuri de muncă, dar se va ivi şi posibilitatea de a avea un comerţ civilizat. În plus, vom reuşi să cosmetizăm puţin şi acea zonă”, a mai spus Prina.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.