Ionel Pană a încheiat campania electorală cu un marş între Brazdă şi...

Ionel Pană a încheiat campania electorală cu un marş între Brazdă şi Craioviţa

356
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ultima acțiune de campanie electorală a PP-DD Craiova a avut loc în această seară, atunci când zeci de susținători ai candidatului Ionel Pană, la Primăria Craiova, au mers într-un marș prelungit pe străzile Craiovei. 

 

Marșul a pornit din cartierul Brazda lui Novac, pe traseul Rocadă către cartierul Craiovița Nouă. “Am ales pentru ultima zi de campanie această acțiune. În toate aceste 30 de zile am fost în toate cartierele Craiovei, acum am dorit să revedem cât mai mult din locurile pe unde am trecut”, a declarat candidatul Ionel Pană.

Despre modul în care s-a desfășurat campania electorală, Pană a subliniat că rămâne cu un gust amar: “Nouă ni s-au rupt în ultimele zile un  număr mare de bannere, nu înțeleg de ce trebuie să se recurgă la astfel de gesturi. Mai mult, aud că un membru al nostru din comuna Malu Mare a fost bătut până a ajuns la spital. Este păcat că se recurge la astfel de gesturi de intimidare, probabil că deja am început să deranjăm prea mult.”

Marșul s-a desfășurat fără incidente, iar pp-dd-iștii sunt încrezători în șansele lor, în confruntarea electorală de duminică.  Pe parcursul campaniei electorale, Ionel Pană a stat de vorbă cu mii de craioveni, le-a ascultat problemele, le-a explicat cum vede dezvoltarea durabilă a Craiovei. În cartierele mărginașe a arătat care sunt prioritățile, mesajul său fiind bine primit de craioveni.

Flaviu Dincă2 COMENTARII

 1. #1
  Racer
  Data de inscriere
   22-12-2007
  Locatie
   Niciodata Stabil
  Mesaje
  1256

  Dint toti care au venit in campanie prin bariera este singurul care nu a spus „sa ma votati” si s-a interesat doar de problemele oamenilor

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   12-07-2009
  Locatie
   pe unde apuc
  Mesaje
  204

  adevarat!

  "Romania e o tara libera, imobilizata in lant!"

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.