Jocul cu focul a dus la nenorociri

Jocul cu focul a dus la nenorociri

7.864
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Două tone de grâu și doi porci au ars după ce anexele unei locuințe a ars în întregime. Nenorocirea s-a petrecut ieri, în  jurul orei 15.00, la Popânzălesti, la o casă unde copiii s-au jucat cu focul care s-a extins repede la o magazie și hambar. Cum au văzut flăcările oamenii au chemat pompierii. „S-a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă. La sosirea echipajului focul se manifesta puternic, existând posibilitatea de propagare la o altă anexă“, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Oltenia.

 

 

 

Nu a fost singura intervenție a salvatorilor. Ultimele 24 de ore au fost de foc pentru pompierii doljeni care au fost chemați să întervină pentru stingerea a 20 de incendii, majoritatea provocate de incendierea miriștilor. La Craiova a luat foc un apartament situat la mansarda unui bloc din cauza unui scurtcircuit. Focul însă a fost stins repede de pompieri. Tot un scurtcircuit a fost cauza unui incendiu al unui autoturism care a ars în proporție de 90%. Scrum s-au făcut și aproape 100 kg de materiale textile aflate într-o baracă situată pe bulevardul Decebal.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4936

    e greu pt aceea familie.poate ii ajuta dn.dinca primarul.este un om deosebit

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3847

    PARINTI NEGLIJENTI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.