Lia Olguţa Vasilescu, încântată de lucrările ce vor începe la reţeaua de...

Lia Olguţa Vasilescu, încântată de lucrările ce vor începe la reţeaua de apă

423
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, s-a întâlnit, duminică, ieri, la sediul central al Primăriei Municipiului Craiova, cu reprezentanţii  Asociaţiei TMUCB S.A. – MITLIV EXIM S.R.L., câştigătoarea contractului de lucrări CL 1 Craiova, primul contract de lucrări care se va executa în cadrul Proiectului ”Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dolj”. Investiţiile derulate în cadrul CL 1 vizează îmbunătăţirea sistemului de distribuţie a apei potabile şi a sistemului de canalizare la nivelul municipiului Craiova.

Cu această ocazie s-a constat că lucrările de branşare la reţelele de apă şi canalizare pentru cartierele mărginaşe sunt în întârziere. Constructorii au motivat că au trebuit să aştepte ca Societatea Elpreco să-şi modifice linia de fabricaţie pentru cămine, exact cum era prevăzut în proiect.

Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, le-a solicitat constructorilor să se încadreze, cât mai rapid, în graficul de timp prevăzut prin contract, în caz contrar urmând să se perceapă penalităţi.

Până la acest moment se efectuează lucrări de extindere pe următoarele străzi: Drumul Jiului, Romaniţei, Târgului, Grădinari, Cocorului, Mălinului şi Rodnei, pentru ca de săptămâna viitoare, să demareze lucrările şi pe străzile Carpenului şi Toamnei.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Municipiului Craiova: ” Sunt foarte interesată ca acest contract de lucrări se se realizeze în termenul prevăzut, adică în doi ani de la emiterea ordinului de începere. Acest contract – CL 1 – prevede reabilitarea a 34 km de reţea de apă şi reabilitarea a 72 de km de reţea de colectare a apelor uzate, în cartierele Romanescu şi Bariera Vâlcii, totalizând un număr de circa 7.000 de racorduri la consumatori. Îmi doresc ca, într-un timp relativ scurt, marea majoritate a cetăţenilor municipiului Craiova să fie racordată la reţelele de alimentare cu apă şi canalizare şi vreau ca firmele să-şi facă treaba cât mai repede şi cât mai bine.”

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.