DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Cei care vor să urmeze o carieră de ofițer de poliție mai doar două săptămâni pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”. Pentru cei care vor să se încrie la școlile de poliție, se pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c..
Până la data de 26 mai 2017, se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la Serviciul de resurse umane din cadrul Inspectoratului de poliţie judeţean Dolj.
Pentru admiterea la școlile de poliție, candidaţi pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c.
Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:
  1. Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:
  1. Facultatea de Poliție – 290 de locuri la frecvență, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenţii care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);
  2. Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 de locuri la frecvență;
b) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, 8 locuri pentru alte minorităţi);
c) Şcoala de Agenţi de  poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri
(6 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi);
Toate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la Serviciul de resurse umane din cadrul IPJ Dolj sau de pe pagina de internet a dj.politiaromana.ro  – Carieră – Admitere 2017.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.