Mario Ovidiu Oprea: „Mi-aş fi dorit ca indiferenţa sau resemnarea să...

Mario Ovidiu Oprea: „Mi-aş fi dorit ca indiferenţa sau resemnarea să nu învingă în faţa ambiţiei de a puncta prin vot“

6.883
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mario Ovidiu Oprea, candidatul PNL la funcția de primar al Craiovei s-a clasat pe locul doi cu aproximativ 16 procente din voturile valabil exprimate. Acesta spune că ar fi dorit o prezență mult mai mare la vot. „Fie că ne place sau nu, cred că este o greşeală să vorbim de acest scor şi să ne referim la Craiova, în general. Rezultatul vorbeşte despre opţiunea a nici 20% dintre cetăţeni şi despre absenţa a peste 80%. S-a câştigat prin lipsă de cvorum. Recunosc, mi-aş fi dorit ca indiferenţa sau resemnarea să nu învingă în faţa ambiţiei de a puncta prin vot. Nu cred că este o victorie care merită sărbătorită, pentru că nu a fost dată de un triumf al majorităţii. Acest rezultat este o consecinţă, nu o reuşită. Este un efect secundar apărut ca urmare a deciziei unei mase restrânse şi a unei tăceri civice fără precedent. Mulţumesc tuturor craiovenilor care s-au îndreptat spre mine, acordându-mi încrederea, votul, nu mă voi opri aici. Respectul vostru şi faptul că aţi luptat pentru mine curat, cântăreşte mai greu decât o funcţie pentru care se fac ca te aplaudă peste 80% din craioveni cu spatele întors“, a spus Oprea la aflarea rezultatelor. 



1 COMENTARIU

  1. #1
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0

    Pasta l-am vazut intr-o seara din intamplare pe la gagiu, si saracul abea reusea sa citeasca de pe hartie, iar el vroia primar Pai daca ar iesi lumea la vot va spun eu ca pesedeul nu are niciodata sub 60%. Interesant este ca gagiu tv dadea pe anisoara cu 19% pe la ora inchiderii urnelor. Oare gagiu ala sa fie ald-ist ??

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.