Noul Consiliu Local Craiova: PSD – 19 consilieri, PNL – 6, ALDE...

Noul Consiliu Local Craiova: PSD – 19 consilieri, PNL – 6, ALDE – 2

36.362
50
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) a încheiat numărătoarea voturilor și a dat publicității rezultatele finale. Astfel, Olguța Vasilescu este primar, cu 58% și are majoritate în Consiliul Local Municipal Craiova, cu 19 mandate PSD.

 

Clasamentul rezultatelor în urma alegerilor pentru Primăria Craiova este:

 

Lia Olguța Vasilescu (psd+unpr) – 58.478 voturi

Pavel Badea (pnl) – 12.649

Mircea Năstase (alde) – 7.538

Florentin Gust (PSRO) – 6.048

Dan Cherciu – 5.132

Horațiu Buzatu – 3.013

Arthur Andrițoi – 1.678

Constantin Mireanu – 762

Ionel Pană – 691

 

La CLM Craiova situația voturilor arată astfel:

PSD+UNPR – 53.329

PNL – 17.722

ALDE -6.550

PSRO -6.310

APC – 4.018

PML – 3.214

PND – 1.672

Ionel Pană – 1.512

PER – 1.417

AURR – 729

 

Mandatele de consilieri locali s-au împărțit între:

PSD- 19, PNL- 6, ALDE – 2, prefigurându-se următoarea compoziție a CLM (dacă Olguța Vasilescu renunță la poziția de consilier local, de pe prima poziție):

  1. Mihail Genoiu (UNPR)
  2. Dan Dașoveanu (PSD)
  3. Gheorghe Nedelescu (PSD)
  4. Bianca Predescu (PSD)
  5. Radu Marinescu (PSD)
  6. Stelian Bărăgan (PSD)
  7. Marin Traian Radu (PSD)
  8. ROmeo Titus Radu (PSD)
  9. Dorel Voicu (PSD)
  10. Traian Alexandru Corneliu Bețiu (PSD)
  11. Dumitru Otovescu (PSD)
  12. Lucian Dindirică (PSD)
  13. Silviu Ionuț Dumitrache (PSD)
  14. Marius Mihai (PSD)
  15. Marin Nicoli (PSD)
  16. Romulus Victor Nicolicea (PSD)
  17. Sorin Cristian Matei (PSD)
  18. Veronica Manuela Godinel (PSD)
  19. Cătălin Aurelian ROșculete (PSD)
  20. Badea Pavel (PNL)
  21. Sirop Flavius-Adrian  (PNL)
  22. Ungureanu Adriana  (PNL)
  23. Vasile Marian  (PNL)
  24. Florescu Marinel  (PNL)
  25. Diaconu Dan  (PNL)
  26. Năstase Mircea-Vasile (ALDE)
  27. Mănescu Dumitru (ALDE)


50 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    613

    Exact cum am anticipat, ba mai rău.
    Olguţa a strâns 58.478 de voturi, adică pentru ea au votat doar 22,71% dintre cei 257.497 de cetăţeni cu drept de vot din Craiova.
    Problema este că peste 60% din aceiaşi cetăţeni cu drept de vot nu au binevoit să participe, astfel s-a ajuns să aibă aproape 60% din voturile celor care au mers la vot.
    Pentru cei care aţi stat acasă sau la grătare, scârbiţi de „clasa politică”, am o veste proastă: de fapt, aţi votat cu Olguţa şi PSD-ul!
    Să nu vă aud că vă plângeţi, oilor!

  2. #2

    Si cel cu centralele de apartament,cum sa nu mai puna el centrale la tot boborul

  3. #3

    Multumesc Craioveni ca ati votat coruptii ,mult succes la furaciuni in continuare ..

  4. #4
  5. #5

    Marius Blondu,pai dupa cum vedeti PNDL-isti sunt putini,deci nu prea au fost votati,dar si astia au si ei neamuri,cunostinte profitori asa ca au luat diar 12%.

  6. #6
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2130
    Citat Mesaj initiat de ovidiuradu777
    Exact cum am anticipat, ba mai rău.
    Olguţa a strâns 58.478 de voturi, adică pentru ea au votat doar 22,71% dintre cei 257.497 de cetăţeni cu drept de vot din Craiova.
    Problema este că peste 60% din aceiaşi cetăţeni cu drept de vot nu au binevoit să participe, astfel s-a ajuns să aibă aproape 60% din voturile celor care au mers la vot.
    Pentru cei care aţi stat acasă sau la grătare, scârbiţi de „clasa politică”, am o veste proastă: de fapt, aţi votat cu Olguţa şi PSD-ul!
    Să nu vă aud că vă plângeţi, oilor!

    Exact , dar replica stupidă este : toți sunt la fel! Chestia e că, atunci când dau de belea NEalegătorii, brusc, nu mai sunt toți la fel. Ei devin speciali, deși au stat și s-au zgârmat și se zgârmă undeva, toată viața.
    Altă fază, mai gravă, e că avem primar cu dosare penale, la fel cum a fost Solomon. Și e și ”ales” de nimeni, de fapt, pentru că ăia 20%, după ce că sunt puțini, nici nu contează. Adică nu sunt alegători adevărați, ci niște zombi, roboți (categorii sociale ”speciale, care nu au nimic de a face cu nimic în oraș; numai cu ajutorul social, pensia, șpaga, legătura de clan, pilele, membrii lor de partid etc).
    Practic, orașul devine din ce în ce mai puțin al craiovenilor și tot mai mult al unui clan ciocoiesc.
    Oricum, va fi urât, mai ales dacă , peste ceva timp, primarul ales și gașca vor merge la beci. Și până atunci va fi ocupată cu procesele penale…
    Pe de altă parte, la Craiova nici PNL sau alții nu sunt departe de PSD-PCR, deci…Dosarele penale vor merge înainte, așa că pentru Craiova lucrurile vor sta prost în viitor.
    La alegerile trecute , Olguța Vasilescu făcea caz de cinste și de faptul că Solomon e penal. Acum a uitat de morală, a candidat, ba chiar la braț cu Solomon. Iar opoziția aici, programe , proiecte , oameni noi (măcar ca Nicușor Dan) sunt practic inexistente.
    Și să ne gândim că e foarte posibil ca viitorii ”mari” ”lideri” ai acestei țări sunt indivizi ca Firea și Vasilescu.
    S-ar putea ca în vestul țării și la București se se mai schimbe câte ceva în bine (au altfel de oameni, de populație, de votanți, chiar indiferent de partid), se mai poate ridica un USB (care se va transforma în USR = Uniunea Salvați România), dar prin Oltenia/Craiova…Adio .
    Din păcate, așa cum am spus de mai multe ori, Craiova se micșorează. Din orice punct de vedere.
    Și așa se întâmplă în toate zonele dominate de PSD-FSN-PCR = rămân pe sistem fanarioto-sovietic = foarte înapoiate.

  7. #7
  8. #8

    Cum e posibil sa se voteze persoane care sunt cercetate…..

  9. #9

    Ce ai fi vrut comunistule sa aiba psd 100% ? Profitori sunteti voi psd-istii ,penali din tata-n fiu .Ati dat de baut tiganilor ca sa o voteze pe Olguta,ati dat pensionarilor ajutoare inainte de alegeri..mai aveti si tupeu sa vorbiti.

  10. #10
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2131

    Uite, ieri eram pe Calea București și am văzut cum doi indivizi, aflați pe scaunele de lângă șoferul microbuzului Auchan, strigau și înjurau o doamnă în vârstă care coborâse din microbuz. Striga și șoferul, strigau și prietenii lui sau ce erau. Insulte, strigăte – ca niște maimuțe.
    Bătrâna respectivă abia mergea pe trotuar. Am stat și eu și m-am uitat puțin pt că mi s-a părut ceva ciudat.
    Iar asta e nimic…Câte altele nu se întâmplă…
    Poate zici că nu are legătură cu subiectul, cu ce discutam mai înainte, dar are. Asta e România, deci ce să mai vorbim de politică?…
    Babuini din ăștia ajung primari, lideri politici, înalți funcționari, medici, polițiști, profesori etc.

  11. #11

    Cu majoritatea pensionarilor,cu tiganii si cu naivii care cred in minciunile coruptilor.

  12. #12

    Nu vreau sa te jignesc,caci ptobabil,esti dintre fostii profitori.Eu zic sa-ti scoti carnetul de la naftalina si sati-l pui lacreverAs vrea un partid de stanga sa conduca si o dreapta cu 48% ca sa-i tina conectati la oameni.Mai vreau o justitie adevarata.De fapt vreau cam multe,cred ca in primul rand ar trebui ca uni ca tine sa judece lucrurile la rece si sa nu se nai repeada.Eu spre deosebire de tine(iti vad mentalitatea)nu am beneficiat de lucruri.In schimb pdl -ul stiu cum facea campanie.Asa ca eu iti vreau si tie binele,dar nu vreau nici aia care au taiat salariile ca sa fim un exemplu pt europa sa mai vina la putere si populatia sa o duca mai rau.

  13. #13

    Este posibil Anamaria Stanescu. Avem un sistem judiciar care nu-si face datoria, amana dosare cu anii, nu sunt in stare sa de verdictele de teama si le paseaza. Din start ce care aveau dosare penale nerezolvate nu trebuia sa le dea voie sa candideze, asa ca acum au permisiunea la furat dupa cu zice Gabi Blondu.

  14. #14

    in conditiile date olguta face ce vrea muschii ei !

  15. #15

    Pai daca stati acasa si nu iesiti la vot… cum pula mea sa nu ia psd-u tot… stati sa vedeti si in toamna … stati acasa si injurati pe facebook ca nu va comvine da va fost lene al dracu sa mergeti pana la sectia de vot sa va spuneti parerea…

  16. #16

    Oricum…am ajuns la concluzia ca sunt toti o apa si un pamant… nici nu stiu de ce mai mergem la vot… ca pe ei oricum nu ii intereseaza de noi si asta e cu adevarat o tragedie… iti ia ochii cu un loc de joaca pentru copii… de care mai apoi nu mai au grija….si exemplele pot continua…dar in fine…

  17. #17

    Dl Ioan Droc acel partid PD-L a relizat tot cea ce vedeți in Craiova inclusiv asa zise realizări al actualei primărițe si vă reamintesc că dl Boc care a tăiat salariile tuturor Românilor a castigat alegerile intr-un oraș bine gestionat din punct de vedere al locurilor de muncă ,si al bunăstări orașului.In Oltenia Craiova există ffff multă prostie din care rezultă sărăcie pe toate planurile ,iar Usl=PSD+PNL își fac jocurile.

  18. #18

    PSD+PNL= USL există in Craiova și in întreaga Oltenie,sărăcia bântuie orașele conduse de primari Usl riști,deci Craiova fi mîndră ai continuitate la corupți!

  19. #19

    Domnul meu eu vorbeam de altceva,asa cum puneti problema inseamna ca si asfaltarile de a ul acesta sunt tot ale pdl-ului.Nu .Pdl-ul de atunci a lus afise cu basescu pe fiecare stalp din craiova..Eu zic de lucruri rele .Nu caut nici polemica si nu vreau mici sa-mi spuna unul ca sunt bogat daca castig800 lei.Cred ca intelegeti.

  20. #20

    Acel pdl facea o lucrare de trei ori si cu fitms de la bucuresti.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.