O firmă din Pitești a furnizat lapte stricat în Dolj, prin programul...

O firmă din Pitești a furnizat lapte stricat în Dolj, prin programul „Laptele și cornul”

813
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ion Prioteasa a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre programul „Laptele și cornul” din școlile și grădinițele doljene.


Din cauza unei documentații greșite la licitație, programul „Laptele și cornul” s-a desfășurat cu greutăți în ultimul timp, în Dolj. După aproximativ o lună de la începerea anului școlar, o firmă din Pitești, care asigura laptele pentru 65.000 de elevi și copii de grădiniță, a primit reclamații referitoare la calitatea produsului pe care îl furnizează.

Mai mulți copii s-au îmbolnăvit din cauza laptelui expirat. Alte probleme care se ridică sunt: calitatea necorespunzătoare a ambalajului sau întârzierea livrării. În acest moment firma a fost exclusă din program și este posibil să fie acționată în judecată de Consiliul Județean. Cât despre mărul care ar fi însoțit laptele și cornul, Ion Prioteasa a spus că nu s-a stabilit nimic încă și că ar sprijini mai degrabă ideea unui prânz cald în școli decât aceste suplimente.

Președintele Consiliului Județean Dolj a menționat că programul este depășit în acest moment și că nu funcționează la fel de bine ca în timpul guvernării lui Năstase.

  Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.