Opt persoane prinse în flagrant şi reţinute de poliţişti în timp ce...

Opt persoane prinse în flagrant şi reţinute de poliţişti în timp ce sustrăgeau bunuri din locuinţe, autoturisme şi societăţi comerciale

307
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În perioada 09-11.11.2012, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi Poliţia oraşului Strehaia sprijiniţi de Serviciul de Acţiuni Speciale au organizat şi executat numeroase acţiuni în vederea depistării şi sancţionării persoanelor care tulbură climatul de ordine şi siguranţă publică, identificare persoanelor care comit furturi din locuinţe, autoturisme şi societăţi comerciale precum şi a celor care poartă asupra lor obiecte interzise de lege, ce pot aduce atingere vieţii şi integrităţii fizice a persoanelor.

Acţionând cu celeritate poliţiştii a constatat 13 infracţiuni, au depistat în flagrant 8 persoane cu vârste între 17-38 ani, în timp ce sustrăgeau din societăţi comerciale, autoturisme şi locuinţe bunuri diverse (uz personal, obiecte de uz gospodăresc, băuturi alcoolice, aparatură electronic etc), 7 dintre acestea fiind reţinute pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi prezentate unităţilor de Parchet de pe lângă Judecătoriile Strehaia şi Dr.Tr. Severin cu propunere de arestare, 2 dintre acestea primind mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

La acţiune au fost angrenaţi, în medie, peste 40 de poliţişti, 12 echipaje auto valoarea prejudiciului recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate fiind de 17.550 lei.

 

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.