Pavel Badea: “Pentru a se alege praful de lume, este de ajuns...

Pavel Badea: “Pentru a se alege praful de lume, este de ajuns ca oamenii buni să nu facă nimic” (P)

1.196
26
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Prezent în acest week-end la Constanța, unde a avut loc Liga Aleșilor Locali PNL, Pavel Badea, candidatul la Primăria Craiova a însuflețit audiența cu un discurs scurt și la obiect despre o altfel de administrație.

 

Pavel Badea a vorbit în fața a peste 500 de membri PNL despre planurile sale, despre visul său de a revitaliza Craiova, orașul în care trăiește și pe care nu vrea să-l abandoneze. “Îmi pasă ce se întâmplă cu Craiova. Doresc ca acest oraș să redevină competitiv din punct de vedere economic, social, cultural. Pentru a se alege praful de lume, este de ajuns ca oamenii buni să nu facă nimic, spune un proverb. Noi trebuie să facem o altfel de politică”, a spus Pavel Badea.

 

Mai jos puteți vedea integral intervenția sa.



26 COMENTARII

  1. #1

    Chiar ma intrebam cui ii apartine aceasta celebra obervatie! Unii spun Edmond Burke, altii John F. Kennedy, dar nimeni nu s-a gandit la Pavel Badea! Nimeni nu acorda romanilor creditul pe care il merita

  2. #2

    Daca va uitati in filmulet, am mentionat ca nu este afirmatia mea.

  3. #3

    Pavel Badea este ca i-ai dat like lu Tony Poptamas la pagina ? ) Aboneza-te ca mai are citate din astea pentru prostii de rand

  4. #4

    Nu am de unde sa stiu cine este acest domn, vad ca dumneavoastra stiti mai bine, ii cunoasteti in detaliu activitatea…

  5. #5

    Da, bineinteles, eu si tot internetul. Am auzit ca cei de la RDS au un program pentru introducerea internetului in toate zonele rurale, poate ajunge si la dvs. ca sa nu mai cheltuiti bani la cafe-uri.

  6. #6
    0_o
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-10-2008
    Locatie
     Vaginatown
    Mesaje
    388

    „Pavel Badea a vorbit în fața a peste 500 de membri PNL”
    deci pentru asta cereati 500 de lei membrilor ca sa le dati colegilor din pnl cate 1leu. va dau 501 ca sa ii dati lui blaga 2lei ca atata valoreaza

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5410

    Daca s-ar alia cu cel de pe locul 3 ar castiga mai mult ca sigur primaria Craiova..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  8. #8

    Si pe tine tot asa ,, odata la 4 ani te apuca dragu de orasu asta ?In campanie toti sant cei mai buni , in rest santeti toti pamant.

  9. #9

    Pavel Badea nu are viziunea si priceperea necesare administrarii unui oras mare si cu multe probleme.

  10. #10

    Alexandru Nu va puneti cu liberalii de Dolj ca ei stiu ce fac;,oameni subtiri , elististi , cultivati , oameni de oameni…… pornind de la alegerea presedintelui MULTALES considera ca vor fi alesi cei ce nu vorbesc asa ca ..

  11. #11
  12. #12
  13. #13

    Pricepere si viziune are , dar nu la luat spaga cum facea Olguta si Solomon.

  14. #14

    Elena Stefanescu ,tovarase,ar trebui sa ne spui cum sunt socialistii tai,gen Olguta,Nastase,Ponta..cat de stilati sunt cand cer spaga si cat de cultivati sunt cand ne injura.

  15. #15

    Viorel Stanescu, este citatul lui Edmond Burke si Badea stia acest lucru,nu este exact citatul ,dar se subintelege ce a vrut sa zica.“Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic“.

  16. #16

    Alexandru ,nu toata lumea stie de Tony Poptamas si daca crezi ca citatele pe care le distribuie Poptamas sunt pentru prosti, atunci acest lucru spune totul despre tine.

  17. #17

    Mai ai limbi de dat sau le-ai folosit pe toate ? ) PS: L-am sustinut pe Iohannis, sunt doar ce tu nu esti, deschis la minte. O zi buna

  18. #18
    Member
    Data de inscriere
     27-01-2013
    Mesaje
    184

    Pavel Badea .!.

    Tel:0761523692/0724925541YM:kraft.auto@yahoo.com
  19. #19

    Excelent, domnule Marynescu! Ati ajuns la concluzia pe care se tot screme mediul academic s-o traga de ani buni. De asemenea, cand cineva se refera la o asemenea afirmatie ca fiind proverb, in mod indubitabil urmeaza sa citeze surse concrete. Pentru lamuriri (nu ca ati avea nevoie), consultati: http://quoteinvestigator.com/2010/12/04/good-men-do/ . Aveti acolo si bibliografia. Pacat de toti baietii aia din New York si de la Yale, domnule Marynescu, ca nu s-au gandit sa va intrebe!

  20. #20

    daca vrei voturi fa strazile vino pe techirghiol brestei sa vezi cum e strada o faci macar cu piatra castigi voturi asa in veci nu vei iesi primar lumea sa saturat de hoti si pungasi si ca larguta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.