Peste 1000 craioveni au descoperit magia HEINEKEN la „Ziua Porților Deschise”

Peste 1000 craioveni au descoperit magia HEINEKEN la „Ziua Porților Deschise”

1.621
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Peste 1000 de iubitori ai berii au răspuns invitației HEINEKEN România și au descoperit magia HEINEKEN la cea de-a doua ediție „Ziua Porților Deschise”, la fabrica de bere din Craiova. Maeștrii berari au pregătit un tur special ghidat şi au explicat vizitatorilor cum sunt produse berile din portofoliul companiei.

Alina Ţâru, Directorul fabricii de bere HEINEKEN România din Craiova, spune: „Suntem fericiți că vizitatorii au venit în număr atât de mare la Ziua Porților Deschise. Suntem mândri să facem parte dintr-o comunitate care ne împărtășește pasiunea. Cu ajutorul maeștrilor berari ai fabricii, oaspeții noștri au descoperit magia producerii berilor de înaltă calitate, folosind ingrediente naturale și tehnologie de ultimă generație”.

Angajații HEINEKEN au explicat vizitatorilor fiecare pas al procesului de fabricare a berii: amestecarea malțului din orz cu apa fierbinte, adăugarea hameiului pentru a obține gustul amărui și aroma specifice berii, răcirea extractului, adăugarea drojdiei pentru a începe procesul de fermentare, filtrarea berii mature și etapa de îmbuteliere.

„Mi-a plăcut foarte mult partea de început, în care ghidul a arătat procesul de formare a berii, de la 0 până la maturare. Și linia de îmbuteliere și ambalare – este foarte performantă și foarte rapidă.” a povestit un vizitator la finalul turului. Nici instalațiile de ultimă generație nu au rămas neobservate „m-a impresionat tehnologia, este una dintre cele mai moderne pe care le-am văzut” a declarat o vizitatoare din străinătate.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1752

    interesant

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.