Primăria Craiova: În atenția contribuabililor care au primit înștiințări de plată

Primăria Craiova: În atenția contribuabililor care au primit înștiințări de plată

710
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Contribuabili care au primit prin posta instiintari cu obligatiile de plata catre bugetul local al muncipiului Craiova pot achita, pentru a evita aglomeratia de la ghiseele de plati si pentru a limita timpul de asteptare la achitarea taxelor si impozitelor, la ghiseele agentiilor BRD-Groupe Societe Generale.

Plata la ghiseele Agentiilor BRD – Groupe Societe Generale se face pe baza instiintarii de plata comunicata prin posta sau listata de pe pagina de informare impozite.primariacraiova.ro sau infochiosc.

Pentru asigurarea calitatii serviciilor privind colectarea impozitelor si taxelor locale oferite cetatenilor, incepand cu data de 17.03.2014, Primaria Municipiului Craiova prin Directia Impozite si Taxe  a demarat procedura de incasare a impozitelor si taxelor locale prin ghiseele Agentiilor BRD – Groupe Societe Generale din Municipiul Craiova, aflate in urmatoarele locatii:

 

Unitate BRD Adresa Cartier
1 SUCURSALA CRAIOVA Craiova -B-dul Carol I nr4 , blM6 , parter CENTRU-UNIVERSITATE
2 AG. MIHAI VITEAZU Craiova, str Mihai Viteazu nr 2A CENTRU – Muzeu Arta
3 AG. OLTENIA Craiova,str.Fratii Golest, nr.2, bl,M18, parter CENTRU-Piata
4 AG. THEODOR AMAN Craiova, str.Unirii, nr.50 CENTRU- POSTA
5 AG.CRAIOVA EST Craiova, Clea Bucuresti , bl.R2 parter CALEA BUCURESTI – Kaufland
6 AG. I.D. SARBU Craiova, Calea Buc.bl.N16-17,parter CALEA BUCURESTI-Helin
7 AG.BRAZDA LUI NOVAC Craiova, Str Brazda Lui Novac bl.C8b-parter BRAZDA
8 AG. EUGENIU CARADA Craiova, str. Paltinis, nr.79, bl K19-K20, parter BRAZDA
9 AG. ROCADA Craiova, bld Dacia , nr.108, bl.M8,parter BRAZDA
10 AG. SIMPLON Craiova, str,1 DECEMBRIE 1918, NR.27 BRAZDA
11 AG. MACULUI Craiova, str. Macului, nr.1A CRAIOVITA NOUA
12 AG.CRAIOVITA NOUA Craiova,Str. George Enescu, nr.100, bl.41A CRAIOVITA NOUA
13 AG. BARBU CRAIOVESCU Craiova , str. Tineretului (Cv noua) bl. 146A, sc.1 CRAIOVITA NOUA
14 AG.CETATEA BANIEI Craiova,Bld Dacia, nr.136,bl.G, sc.1 GARA
15 AG.CL SEVERINULUI Craiova,Bld T.Titulescu,nr.35,bl.I5-spatiu com CALEA SEVERINULUI
16 AG.VALEA ROSIE Craiova, str. Henri Coanda,nr.54,bl.P1, parter VALEA ROSIE
17 AG.ROVINE Craiova,Str. N. Iorga, nr.114,bl.A62-spatiu com ROVINE
18 AG.1 MAI Bld 1 Mai , nr.82, bl.A7 1 MAI-PELENDAVA
19 AG. ION OBLEMENCO Craiova, str. Stirbei Voda, nr.19, bl.D3a-bl D4a, parter 1 MAI-CIUPERCA
20 AG AEROPORT Craiova, str Calea Bucuresti, nr.325 CALEA BUCURESTI-Aeroport

 

Pentru  emiterea instiintarii de plata sau pentru furnizarea de informatii despre bunurile impozabile aflate in patrimoniu si informatii privind cuantumul impozitelor si/sau taxelor datorate de contribuabili catre bugetul local al municipiului Craiova, Directia Impozite si Taxe pune la dispozitie pagina internet de informare http://impozite.primariacraiova.ro, accesibila si prin intermediul infochioscurilor care vor fi amplasate in scurt timp in zonele de aglomerare urbana si in sediile administratiei locale.

Accesul pe pagina de informare/infochiosc se face pe baza de utilizator si parola, credentiale emise catre contribuabili si cu ocazia trimiterii instiintarilor de plata din anul 2014 si 2015, sau in cazul infochioscului autentificarea se poate face si cu ajutorul codului de bare atasat unei instiintari de plata .

In cazul contribuabililor care nu detin cont de acces, acesta se poate obtine de la sediul Directiei Impozite si Taxe a Municipiului Craiova pe baza de cerere si a xerocopiei dupa actul de identitate, sau poate fi trimisa la adresa de e-mail direxec_dit@primariacraiova.ro.

Plata la ghiseele agentiilor BRD – Groupe Societe Generale se va face cu prezentarea instiintarii de plata emisa de pe pagina de informare asupra taxelor si impozitelor http://impozite.primariacraiova.ro, sau prin infochisoc.

Instiintarea de plata generata de pe pagina electronica mentionata mai sus/infochiosc trebuie emisa in luna curenta in care se efectueaza plata pentru ca aceasta cuprinde sumele actualizate lunar, in cazul in care termenele de plata au fost depasite.

In cazul in care sumele achitate cuprind Taxa parcare aferenta mijlocului de transport inregistrat in municipiul Craiova, vinieta aferenta acestei taxe de parcare se ridica, prin prezentarea chitantei cu care aceasta taxa a fost achitata, de la sediul Directiei Impozite si Taxe a Municipiului Craiova, Calea Bucuresti nr.51C in incinta Pietei Centrale la ghiseul consultanta.

 

Informatii cu privire la cuantumul impozitului datorat se pot obtine de la :

–  casieriile Directiei  Impozite si Taxe Locale a Municipiului Craiova

– *prin internet la adresa : http://impozite.primariacraiova.ro (*necesita autentificare).

Pentru obtinerea contului de acces se vor prezenta urmatoarele:

5 COMENTARII

 1. #1
  Oldtimer
  Data de inscriere
   19-03-2007
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  1258

  Foarte utila informatia! Multam!

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   19-05-2007
  Mesaje
  3

  Este foarte utila informatia dar se aplica in situatia in care se primeste instintarea de plata acasa. Cu instintarea, la BRD, impozitul l-am platit in 3 minute, daca as fi fost la ghiseele de la Piata Mare stateam 3-4 ore.
  P.S. : Sa nu va duceti sa ridicati vinieta in aceiasi zi in care a-ti facut plata la BRD, vi se va spune sa reveniti in cateva zile sau saptamana viitoare, cel putin asta a fost raspunsul care l-am primit azi de la minunatii functionari publici. Era foarte greu sa mai scrie inca doua randuri in anuntul postat pe una din usile de la etaj in care se specifica modalitatea de ridicare a vinietei in situatia platii online sau la BRD si sa spuna ca nu se poate ridica vinieta in aceiasi zi in care s-a facut plata (online sau BRD), ca sa nu mai spun ca trebuie sa stai la coada si pentru ridicarea vinietei.

 3. #3
  0-day Member
  Data de inscriere
   19-03-2015
  Mesaje
  0

  A platit cineva prin internet banking? Cunoscand sumele, beneficiarul si contul beneficiarului s-ar putea efectua. Dar cum te identifica? Oare acel „rol” (care e si campul utilizator) e suficient? A platit cineva asa?

 4. #4
  Junior
  Data de inscriere
   09-03-2011
  Mesaje
  83

  din pacate e jenanta faza cu prezentarea de x acte precum si deplasarea pentru a-ti face cont cont … pur si simplu verificarea dupa nume, prenume, cnp, adresa etc .. eventual insotita ulterior dupa o copie a actului de identitate trimis prin mail sunt suficiente pentru crearea unui cont .. prin care sa ai posibilitatea de a-ti verifica si scoate o instintare de plata. Deci pur si simplu se poate face cerere de creare de cont asa cum iti faci un mail, dupa care sa fi verificat in baza de date a Directiei taxe si impozite. Daca datele coincid si exista rol deschis pe numele tau sa ti se dea userul si parola pe mail, daca nu sa se raspunda negativ si sa se motiveze gen date incorecte sau rol inexistent.

  oricum firmele de curierat platite de primaria craiova sunt de 2 lei .. firma de curierat, platita si din banii mei, desi a fost tot timpul cineva acasa, in loc sa isi faca treaba si sa livreze plicul nu a facut decat sa lase aviz in cutia postala sa ma prezint in 3 zile la nu stiu ce adresa de pe Ispirescu.

 5. #5
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3603

  Util

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.