Razie rutieră, în zona Metro, pentru depistarea defecţiunilor tehnice

Razie rutieră, în zona Metro, pentru depistarea defecţiunilor tehnice

452
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii Serviciului Rutier – BDNE împreună cu poliţişti ai Biroului Rutier Craiova şi reprezentanţi ai RAR au efectuat, ieri, în zona Metro, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor de circulaţie cauzate de defecţiunile tehnice ale autovehiculelor şi de neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Astfel, au fost constatate 111 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă totală de 9420 lei.
Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice constatate (defecţiuni la sistemul de iluminare, accesorii neomologate la sistemul de evacuare), 17 pentru neacordare prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversare.
Totodată, 19 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar 5 certificate de înamtriculare au fost retrase.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.