Serviciu local de Evidență a Persoanelor, la Ciupercenii Noi

Serviciu local de Evidență a Persoanelor, la Ciupercenii Noi

1.311
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noua structură, deschisă miercuri, va deservi peste 5.000 de cetățeni. Este al 45-lea serviciu comunitar de evidență a persoanelor din județul Dolj. Potrivit directorul DPCEP, comisar-șef de poliție Marin Stănică, în perioada următoare, vor fi deschise unități similare și în alte localități. alina tanasescu

 

 

Prin deschiderea noului serviciu, cei peste 5.000 de locuitori ai comunei Ciupercenii Noi vor putea obține acte de identitate chiar în localitatea lor, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la Calafat, acolo unde erau arondați până acum, economisind astfel timp și resurse financiare.

 

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Ciupercenii Noi funcționează în fostul sediu al primăriei, imobil aflat în centrul localității. Amenajarea spațiului a implicat o investiție în valoare de aproape 4.000 de lei, fonduri alocate din bugetul comunei. Noua structură este dotată cu toate echipamentele necesare în vederea eliberării documentelor de identitate, în cadrul SPCLEP fiind angajate trei persoane.

 

În prezent, Doljul se află pe primul loc la nivel național în ceea ce privește descentralizarea serviciului de evidență a persoanelor. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.