Social democraţii slătineni au primit colindul

Social democraţii slătineni au primit colindul

385
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseară, la sediul PSD din Slatina, un grup de colindători, elevi ai Şcolii Populare de Arte, a adus spiritul sărbătorilor mai aproape de membrii şi simpatizanţii organizaţiei municipale. La spectacolul dat de colindători, a asistat şi preşedintele social democraţilor olteni, care le-a adresat colegilor urări de bine, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

 

Marius Oprescu, preşedintele PSD Slatina, şi gazda care a deschis uşa colindătorilor, le-a adresat colegilor un mesaj de sărbătoare: „Ne întâlnim aici pentru a ciocni un pahar cu şampanie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a-i asculta pe aceşti frumoşi colindători, şi pentru a vă ura sănătate, să intrăm în noul an cu bine, şi să câştigăm alegerile ce vor urma”.

 

Preşedintele Paul Stănescu le-a transmis social democraţilor slătineni un mesaj optimist, alături de tradiţionalele urări de sănătate şi La mulţi ani: „Organizaţia judeţeană fără organizaţia municipiului reşedinţă de judeţ înseamnă aproape nimic. Am încredere în preşedintele organizaţiei, Marius Oprescu, am încredere în dumneavoastră, şi sper ca începând din 7 ianuarie să ne adunăm, să ne organizăm şi să găsim soluţiile cele mai bune pentru câştigarea alegerilor de la anul”.

 

Social democraţii i-au răsplătit pe colindători cu dulciuri, fructe şi cozonac, pentru spectacolul oferit, dar şi pentru cele câteva CD-uri cu cântece de Crăciun, pe care micuţii elevi ai Şcolii Populare de Arte le-au înmânat celor prezenţi.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.