Societăţile care angajază elevi şi studenţi pe timpul verii primesc stimulente financiare

Societăţile care angajază elevi şi studenţi pe timpul verii primesc stimulente financiare

10.334
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj reamintește angajatorilor care, pe perioada vacanţelor stabilite potrivit legii, încadrează în muncă elevi şi studenţi, că pot beneficia de un stimulent financiar lunar de 250 lei, respectiv 50% din valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare.

 

Stimulentul se acordă la cererea angajatorului din bugetul asigurărilor pentru şomaj, proporţional cu timpul efectiv lucrat de elevii şi studenţii încadraţi. Diferenţa dintre stimulentul financiar lunar acordat pentru încadrarea în muncă a elevilor şi studenţilor şi salariul realizat se suportă de angajator din fonduri proprii„, se arată într-un comunicat transmis presei de AJOFM Dolj.

 

Perioada maximă de acordare a stimulentului financiar este de 60 zile lucrătoare într-un an calendaristic. Pentru acordarea acestui stimulent financiar, angajatorii trebuie să încheie cu Agenţia Judeţenă Pentru Ocuparea Forţei de Muncă o convenţie în termen de 30 de zile de la data angajării elevilor şi studentilor aflaţi în perioada vacanţelor.

 

Nu beneficiază de stimulentul financiar:

  • angajatorii care încadrează în muncă elevi și studenți anterior datei de începere a vacanței stabilită potrivit legii, pentru elevii și studenții respectivi;
  • angajatorii care au beneficiat, pentru elevii și studenții respectivi, de stimulentul financiar prevazut de lege pentru o perioadă de 60 zile lucratoare în cursul anului calendaristic.

 

Angajatorii interesați se pot adresa pentru informații suplimentare Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13 A, tel. 0251/306.100. 



2 COMENTARII

  1. #1

    Îmi cer scuze dacă am comis nici un act care gard împotriva propriilor lor principii și principiile mele , am vrut doar să fiu eu însămi . Elegui un popor care este foarte similar cu al nostru , unde locuiesc eu, care este plin de sacrificiu și de luptă, am întâlnit oameni care habrieron brațele și chiar comune la fel de importante ca și data de naștere , am întreb încă o dată tuturor orașul Craiova , scuze Romania pentru being’m cum ar fi, deschis, onest și mai presus de toate sincer cu tine și cu mine . vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze ………. salvați și Iair .———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–I apologize if I have committed any act that fence against their own principles and my principles , I just wanted to be myself. Elegui a people which is very similar to ours where I live, which is full of sacrifice and struggle , I met people who habrieron his arms and even shared as important as birthdays dates , I ask once more to all town of Craiova, Romania apologies for being ‘m like, open, honest and above all honest with you and me . thank you and God bless ………. save and Jair.————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————multumesc multi…….thask you. very

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4859

    hdez nu inteleg nimic
    felicitari tinerilor care muncesc

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.