Stancu, transferul anului

Stancu, transferul anului

398
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Jucător cu experienţă la nivelul primului eşalon, mijlocaşul s-a impus în primul unsprezece, fiind unul dintre jucătorii care a punctat decisiv în unele meciuri, „reuşitele” sale aducând puncte preţioase în tabăra aluministă.

 

La semnarea contractului, înţelegerea parafată fiind pe un sezon, Ionuţ Stancu declara: „Îmi doresc să joc cât mai mult, să fac faţă cât mai bine, să ne îndeplinim obiectivul principal pentru care am venit la Slatina, promovarea în prima Ligă. Sper să ajut echipa la îndeplinirea acestui deziderat. M-am înţeles pe un an de zile, dar nu perioada contractuală este problema, dacă totul merge bine, nu cred că va fi o problemă să continuu. În ultima perioadă am fost la Rapid, am jucat foarte puţin, asta m-a şi determinat să vin aici, să o iau de la capăt şi să reuşesc să joc meci de meci. Poate fi privit ca un pas înapoi în carieră, însă obiectivul este promovarea şi nu cred că ar fi fost un lucru mult mai bun pentru mine să merg la o echipă care să evite retrogradarea din prima ligă, să nu am nicio motivatie, nicio perspectivă de a continua spre ascensiune”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.