Street food festival ajunge în Craiova

Street food festival ajunge în Craiova

5.929
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Street food festival ajunge mâine în Craiova. Începând cu ora 13 în Piața Mihai Viteazul din Craiova sunt așteptați toți pasionații de gastronomie.

Craiovenii vor avea ocazia să guste o mulțime de preparate delicioase, precum: pulledpork, halloumi fries, burgers decadenți și clătite în combinații inedite.
Organizatorii promit „cele mai tari foodtruck-uri din Romania, gusturi și arome din toate bucătariile lumii, streetvibes, concerte și atmosferă cool” după cum spun pe facebook în descrierea evenimentului.
Primăria Municipiului Craiova a anunțat că circulația v-a fi restricționată începând cu ora 23 a acestei zile și până pe data de 14 la ora 5 pe străzile: A.I. Cuza, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada „Unirii” și intersecția cu strada „Romul”; pe strada „Popa Șapcă” și pe strada „Olteț”, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada „C.S. Nicolaescu Plopșor” și intersecția cu strada „Unirii, pentru desfășurarea evenimentului.
De asemenea primăria solicită conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.



3 COMENTARII

  1. #1
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    7746

    Junk food

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    125

    La marginea orasului nu se poate face circoteca asta ?!

  3. #3
    nebunu
    Data de inscriere
     13-06-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22022

    da, era bine daca il organizau pe la Podari sau Bucovat… gresita decizie sa-l puna in centrul orasului

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.