Unitatea Mobilă a Academiei Titi Aur ajunge, sâmbătă, la Craiova

Unitatea Mobilă a Academiei Titi Aur ajunge, sâmbătă, la Craiova

5.701
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Caravana „ViATA e a ta” incepe cursurile de specializare a instructorilor auto la Craiova. In cadrul campaniei, sustinuta de Golden Brau 0.0%, Caravana Academiei Titi Aur (ATA) ajunge pe 2 septembrie la Craiova – prima locatie din tara unde se va desfasura cursul de specializare a instructorilor auto care s-au inscris pe www.viataeata.ro.

Trainerii si colaboratorii ATA vor sustine acest curs de specializare, care consta intr-un program teoretic si practic, in intervalul 09:00 – 17:00, in cadrul caruia instructorii auto vor afla informatii utile, structurate astfel incat sa fie mai usor de transmis viitorilor cursanti, vor invata care este diferenta dintre a fi profesor si antrenor si vor trece prin situatii limita (simulatoarele de impact frontal, rasturnare la 90 si 180 de grade si derapaj), pentru a putea intelege cum trebuie sa reactioneze orice sofer si ce inseamna de fapt conducerea defensiva.

Campania sociala „ViATA e a ta”, lansata de Academia Titi Aur pentru 2017 si derulata la nivel national de Asociatia LIKE Bucharest, sustinuta de Politia Romana – Directia Rutiera din cadrul IGPR, Autoritatea Rutiera Romana (ARR) si Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), se adreseaza in principal tinerilor soferi cu varste intre 18 si 24 ani, categorie pentru care accidentele rutiere reprezinta cauza numarul 1 de deces. Scopul este de a comunica si constientiza motivele din cauza carora au loc accidentele rutiere in Romania: viteza excesiva, alcoolul, oboseala, folosirea telefonului mobil la volan, medicamentele care provoaca somnolenta, neadaptarea la conditiile meteo si de trafic, starea precara a autovehiculelor etc.

Obiectivul campaniei consta in specializarea gratuita, cu sprijinul sponsorilor implicati, a unui numar cat mai mare de instructori auto, din toata tara, astfel incat viitoarele generatii de soferi sa fie mult mai bine pregatite. Suportul de curs a fost special conceput de echipa si colaboratorii Academiei Titi Aur, pentru a le ofere instructorilor auto informatii relevante si de impact pentru viitori soferi.

Prima oprire a Unitatii Mobile ATA, in cadrul campaniei nationale “ViATA e a ta”, este la Craiova, unde, pe 2 septembrie, vor fi trainuiti instructorii auto din regiune. Urmatoarele orase sunt Timisoara, Cluj Napoca, Iasi si Brasov. De asemenea, pe 3 septembrie (duminica), persoanele fizice, care doresc sa urmeze in Craiova cursul de conducere defensiva ATA, se pot inscrie sunand la 0755.800.500 sau trimitand un mail la adresa office@titiaur.ro. Caravana ATA va fi amplasata in parcarea fostului magazin PIC – Calea Severinului (vis-a-vis de fabrica HEINEKEN), iar duminica, in intervalul 17:00 – 20:00, vor avea loc demonstratii gratuite pentru publicul larg (simulatoare de impact frontal si rasturnare la 90 si 180 de grade), cu trainerii Academiei Titi Aur.

Golden Brau 0.0% este unul dintre principalii sustinatori ai campaniei „ViATA e a ta” pentru ca apreciaza comportamentul conducatorilor auto responsabili, fiind berea soferilor cu bune maniere in trafic. In plus, Golden Brau 0.0% ii apreciaza pe cei care respecta regulile de circulatie si de bun simt, precum si colegii de trafic. Asadar, nu uitati sa va pastrati bunele maniere in trafic, calmul si buna dispozitie la volan, pentru ca doar respectandu-i pentru ceilalti soferi veti da dovada de politete in trafic!

Prin campania „ViATA e a ta”, Academia Titi Aur isi doreste sa-i informeze si sa-i constientizeze pe soferi asupra riscurilor la care se expun, atat ei, cat si ceilalti participanti la trafic.

Și nu uita, sfatul general este sa nu consumi niciodata alcool cand urmeaza sa conduci un autovehicul!

Sursa foto: Agerpres



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6877

    1. Berea fara alcool este cea mai mare prostie posibila. Eu m-as otravi daca as bea asa ceva.
    2. Golden Brau, parerea mea este una dintre cele mai proaste beri din Romania.. chiar daca este facuta de heineken.. are gust aiurea, s-a prostit, nu mai e ce era.
    3. Mi se pare aiurea sa ma invete pe mine un reisar aka pilot de raliu cum sa merg preventiv.. E ca si cum m-ar invatat un veteran de razboi care a luptat in Iraq si Afganistan cum ca conflictele armate nu-s bune si ca viata altora nu trebuie pusa in pericol in niciun fel..

    E un non-sens bai.. E ca si cum m-ar invata un drogat ca drogurile nu-s bune si sa aleg sportul.. E ca si cum m-ar invata un vegan cum sa fac gratare.. sper ca ati prins ideea.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-09-2017
    Mesaje
    0

    Campania sociala „ViATA e a ta” are ca scop constientizarea tinerilor soferi asupra riscurilor la care se supun atunci cand sunt in trafic, mai ales ca pentru categoria 18-24 de ani accidentele rutiere reprezinta cauza nr.1 de deces. Faptul ca trainerii ATA vor specializa instructori auto din toata tara, astfel incat sa pregateasca mult mai bine viitorii soferi nu are nicio legatura nici cu preferintele dumneavoastra in materie de bauturi fara alcool, nici cu faptul ca nu intelegeti ca Titi Aur are expertiza necesara. Parerile de acest gen se pot emite foarte usor, insa utilitatea unui curs de conducere defensiva se bazeaza pe comportamentul in trafic a peste 45.000 de soferi care au primit acest training. Va asteptam duminica, intre 17:00 si 20:00, la demonstratiile gratuite ca sa va convingeti! Si tot duminica, intre 09:00 si 17:00, craiovenii care doresc sa urmeze acest curs se pot inscrie la 0755.800.500!

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6878

    N-am ce sa caut la astfel de cursuri/traininguri ca eu nu ma regasesc in categoriile de mai sus. Din contra merg prudent si defensiv de o gramada de timp si de fiecare data incerc sa dau sfaturi utile in acest sens.
    Eu vorbeam despre altceva. N-are cum sa ma invete pe mine un pilot de raliu cum sa merg defensiv. Un pilot de raliu ma poate invata cum sa merg ca la raliu.

    Ar trebui sa va duceti sa faceti cursuri de condus defensiv la aeroport pe pista dezafectata joi seara.. ca specimenele alea de acolo de la curse ilegale sunt problema, nu eu.
    Eu am scirs de sute de ori mesajul asta. Sa mori intre fiarele propriei masini = cea mai stupida moarte posibila.

    P.S. Bautura fara alcool nu ar trebui sa existe. E otrava pentru organism. Mai bun e ceaiul de pelin decat berea fara alcool.

    Banuiesc ca o sa fie multi interesati sa vina la eveniment si ii invit pe toti care sunt interesanti de training sa se duca si sa participe eventual la cursuri… desi mentalitatea dobandita si educatia primita nu o pot schimba astfel de cursuri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.