Vremuri de-altădată, pe aleile Parcului ”Romanescu”

Vremuri de-altădată, pe aleile Parcului ”Romanescu”

7.953
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cei care vor alege să-și petreacă după-amiaza de joi, 25 mai, începând cu ora 16.00, pe aleile din Parcul Romanescu, vor avea ocazia să retrăiască vremuri de altădată, în ritmuri de fanfară militară, de muzică clasică şi înconjuraţi de poveştile copilăriei.

Organizat de municipalitatea craioveană, cu sprijinul Brigăzii Multinaţionale Craiova, a Liceului de Artă “Marin Sorescu”, a Teatrului pentru Copii şi Tineret “Colibri” şi a artiştilor Operei Române Craiova, evenimentul artistic din Parcul Nicolae Romanescu va avea următorul program:

  • 17.00 / Teatrul de Vară din Parcul Romanescu: Spectacol pentru copii Păcală”, în interpretarea artiştilor de la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri”;
  • 18.00 / Aleile Parcului Nicolae Romanescu – zona Debarcader: Activități creativ-artistice, în prezența elevilor de la Liceul de Artă “Marin Sorescu”;
  • 18.00 / Foișor (Pavilion Fanfară): Concert de fanfară militară – Brigada Multinațională Craiova;
  • 19.00 / Teatrul de Vară din Parcul Romanescu: Concert cameră și spectacol balet – Opera Română Craiova.

Sursa foto: RAADPFL Craiova



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2793

    În vremurile de altădată, moșii celor care asistă la spectacolele din parc alergau cu căciula în mână și cu sărumâna la boier, iar la ora asta urmașii ar fi trebuit să fie sclavi pe moșia boierului, la fel ca bunicii și străbunicii lor.
    Deci…vremurile de altădată erau de tot rahatul, iar majoritatea prostimii trăia în sclavie.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-05-2017
    Mesaje
    2

    Pai nu prea ai cum sa traiesti alte vremuri, vezi vremurile de azi dezastuoase, mai ales parcul decimat, prost gust, si bataie de joc. Nu ai cum sa spui ca mergi acolo sa traiesti vremurile de alta data ca nu ai cum.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.