WE LOVE RETRO!

WE LOVE RETRO!

1.916
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SALA POLIVALENTĂ DIN CRAIOVA VA GĂZDUI ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ CEA MAI MARE PETRECERE RETRO DIN ROMÂNIA, WE LOVE RETRO!

REDNEX, NO MERCY,MR PRESIDENT,CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT ȘI BROOKLYN BOUNCE (Dj Set)SUNT ARTIȘTII CARE ÎI VOR FACE PE FANI SĂ RETRĂIASCĂ EMOȚIA MUZICII ANILOR ’90!

 După mai multe ediții de succes la Cluj-Napoca și București, cel mai mare eveniment de muzică retro din România,WE LOVE RETRO, vine și la Craiova pe data de 11 mai, la Sala Polivalentă. Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor 1990, vor urca pe scena Sălii Polivalente: Rednex, No Mercy, Mr President, Captain Hollywood Project și Brooklyn Bounce DJ.

Cel mai mare eveniment de muzică retro din România, WE LOVE RETRO va pune accent nu doar pe muzica și artiștii invitați, ci și pe organizare, decor și atmosfera pe care le vor putea trăi toți participanții. Și partea de producție a evenimentului va avea o scenografie complexă care îi va teleporta pe invitații WE LOVE RETRO în atmosfera de discotecă a anilor 90.

Iancu Șerbănescu, director festival WE LOVE RETRO “Având în vedere succesul incredibil pe care evenimentul îl are la Cluj-Napoca și București, unde în fiecare an se adună aproape 15.000 de participanți, ne-am gândit și ne-am dorit să aducem cea mai mare petrecere retro, We Love Retro și la Craiova. Considerăm că orașul are potențial pentru evenimente de mare anvergură și abia așteptăm să cunoaștem publicul We Love Retro Craiova. Invităm publicul din Craiova, și nu numai, să experimenteze pe 11 mai, la Sala Polivalentă un spectacol care îi va transpune cu adevărat în anii 90, nu doar prin muzică, ci și prin atmosfera pregătită. Nu va fi un simplu concert, ci o experiență cu-adevărat RETRO”.

Mr. President, unul dintre cele mai mari grupuri eurodance ale anilor 90 vine la We Love Retro Craiova să te încânte cu “Coco Jumbo”, megahit-ul ce a cucerit întreg mapamondul!

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye Joe”, “Wish you were here” “Hold Me for a While” și “The Chase” pregătește pentru We Love Retro Craiova un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

No Mercy aduce la Craiova alături de We Love Retro hit-urile “Where do you go”, “My Promise”, “Kiss You All Over” și “Please Don’t Go”! Solistul trupei a declarat în repetate rânduri că iubește România și abia așteaptă să ne încânte cu cele mai memorabile ritmuri!

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more”, “Find Another Way”, Impossible” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Craiova. Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor 90, vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 11 mai la Sala Polivalentă.

BROOKLYN BOUNCE sunt doi producători germani de muzică trance. Au creat remixuri ale unor piese de la Scooter și Kool & the Gang. „The Theme”, „Get ready to Bounce”, „Take a Ride” și “The Real Bass” precum și multe alte hituri se vor auzi live în mai la Craiova.

Biletele pot fi achiziționate de pe http://weloveretro.ro/craiova/bilete/. Vor fi mai multe etape de vânzare a biletelor, iar primele bilete s-au pus deja în vânzare, prețurile pornind de la 49 lei + taxe.

Grăbește-te, perioada de presale este limitată.

Eveniment organizat de Spotlights Events Creator.

Partener oficial Primăria Craiova și Sala Polivalentă Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.