ABA Jiu a sărbătorit Dunărea alături de elevi, în Grădina Botanică

ABA Jiu a sărbătorit Dunărea alături de elevi, în Grădina Botanică

4.061
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Administraţia Bazinală de Apă Jiu a încheiat, astăzi, acţiunile educationale dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Dunării 2016 în şcolile din judeţele dunărene, printr-o acţiune sportivă şi de recreere în Gradina Botanică din Craiova. ziua dunarii 1

 

După ce specialiştii A.B.A Jiu au desfăşurat diferite evenimente pe tema Dunării în mai multe unităţi de învăţământ doljene şi mehedinţene, astăzi au tras linie şi au închis lista acestora într-un cadrul natural, oferit de Grădina Botanică. Elevii Şcolii „Nicolae Romanescu” din Craiova, îndrumaţi de prof. Constanţa Cotelin şi prof. Viorica Boldişor, au fost protagoniştii unui minicros şi a unui concurs de dans sportiv. Şcolarii au fost premiaţi de cei de la A.B.A Jiu cu trăistuţe, tricouri, şepcuţe, steguleţe şi sticluţe cu apă şi băuturi răcoritoare oferite de colaboratorul oficial al Comisiei Internaţionale pentru Protecţia Fluviului Dunărea, Coca -Cola.

 

ziua dunarii

Tema propusă de ICPDR pentru acest an a fost “Fii activ!”, având în vedere că implicarea activă şi contribuţia fiecăruia dintre noi la protejarea resurselor de apă conduc la dezvoltarea economică şi socială a regiunii dunărene.

 

Plecând de la această idee, specialiştii A.B.A Jiu au susţinut, în această lună, lecţii de conştientizare şi educare în mai multe unităţi de învăţământ din Craiova şi Dr. Tr. Severin. Odată încheiate aceste evenimente în şcoli, A.B.A Jiu îşi continuă activităţile dedicate Dunării cu desfăşurarea şedinţei Comitetului de Bazin Jiu- Dunăre, în data de 28 iunie, la Severin, şi un exerciţiu simulare de intervenţie şi prevenire a inundaţiilor pe Dunăre, la Bechet, chiar pe 29 Iunie”, a precizat Camelia Bărbţu, purtător de cuvânt în cadrul A.B.A. „Jiu”.

 



1 COMENTARIU

  1. #1

    UNTOLD CAZARE Complex Studentesc AGRONOMIA Cluj. 500 locuri in camere cu 4 paturi cu dus si chiuveta in camera pe Str Hasdeu nr 90. Caminul 15 disponibil intre 2-8 august 2016 pentru cazare numai prin Cluster Taxi Cluj la 50 lei/pat/noapte. Telefon Dispecerat de cazare Cluster Taxi 0749026078 Digi Mobil Danila Augustin.
    Telefon UASMV Caminul 15 administrator 0264436629 Domnul Dumitrache.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.