Administraţia Penitenciarelor recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ subordonate

Administraţia Penitenciarelor recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ subordonate

807
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Echipe ale Penitenciarului Craiova, Penitenciarul de Minori Tineri Craiova şi Penitenciarul Pelendava Craiova, formate din personalul Biroului Resurse Umane şi Formare Profesională şi Sectorul Educatie şi Asistenţă Psihosocială vor derula, în perioada 17-28 martie 2014, în unele licee din municipiul Craiova, o campanie de informare privind ocuparea locurilor vacante pentru admiterea în instituţiile de învăţământ aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, a Ministerului Administraţiei şi Internelor precum şi a Ministerului Apărării Naţionale.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu cu diplomă de bacalaureat, în sesiunea de admitere 2014, 357 de locuri la Academia Tehnică Militară, Academia Forţelor Terestre, Institutul de Medicină Militară, Şcoala de maiştrii militari şi subofiţeri, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” şi la Şcoala Naţională de Pregătire Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

Cu ocazia campaniei, echipele multidisciplinare vor purta discuţii cu elevii liceelor vizitate şi cadrele didactice şi le vor înmâna acestora diverse materiale informative. La finele campaniei, cei interesaţi vor fi invitaţi să se adreseze direct structurilor de Resurse Umane din cadrul celor trei penitenciare.

Informaţii suplimentare privind concursurile de admitere se pot obţine şi de pe paginile web ale instituţiilor menţionate, sau de la reprezentanţii Birourilor Resurse Umane şi Formare Profesională din cele trei penitenciare.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  869

  da termini scoala si post la capul pamantului

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.