Aproximativ 2.700 de studenţi români au participat la programul Work &...

Aproximativ 2.700 de studenţi români au participat la programul Work & Travel cu finanţare acordată de BRD

473
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 De la lansarea produsului de creditare adresat participanţilor la programul Work and Travel, BRD a finanţat participarea la program a aproximativ 2.700 de studenţi din România. În acest an, înscrierile în programul Work & Travel au loc până pe data de 12 aprilie.

Programele Work & Travel sunt iniţiate de organizaţii din Europa şi Statele Unite şi sunt promovate în România de agenţii de turism specializate, cu rol de intermediar. BRD colaborează cu 21 de astfel de agenţii din toată ţara, lista completă putând fi consultată la http://www.brd.ro/special-tineri/produsele-pentru/studenti/creditul-work-and-travel/.

Beneficiarii creditului sunt studenţii, masteranzii şi doctoranzii cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, participanţi la programele Work and Travel prin intermediul unei agenţii de turism partenere BRD şi care au o ofertă fermă de muncă din partea unui angajator american sau european. Creditul finanţează cheltuielile aferente participării la program – taxele de program, taxele de viză, taxa SEVIS, costul transportului sau alte costuri, în limita a 15% din valoarea creditului.

Plafonul maxim al finanţării este de 4.000 USD sau 3.000 EUR, iar durata, de maximum 15 luni, este corelată cu durata programului. Perioada de graţie poate ajunge până la 14 luni. Dobânda este indexabila,  Euribor 3M+ 6 pp pe an la euro şi Libor 3M+ 8pp pe an la USD. Creditul se rambursează într-o singură tranşă, la sfârşitul perioadei de creditare.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 160.000 de angajaţi şi 33 milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

 

– Retail banking în Franţa;

– Retail banking internaţional

– Corporate & Investment Banking

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.