DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autorităţile au în discuţie trei-patru scenarii cu privire la deschiderea anului şcolar 2020-2021, în contextul epidemiei de coronavirus, a anunțat, miercuri, premierul Ludovic Orban. 

Ludovic Orban a afirmat că a fost format un grup de lucru interministerial care miercuri se întruneşte în şedinţă pentru a pregăti toate scenariile în funcţie de situaţia epidemiologică pentru deschiderea şcolii.

„Vor fi 3-4 scenarii. Ne uităm la ce se întâmplă afară, în alte ţări. Vedem exact care sunt măsurile care ar putea genera efecte favorabile (…) Trebuie să facem o analiză a infrastructurii şcolare, toate tipurile de localităţi – urban mare, urban mediu şi mic rural. Trebuie să facem o evaluare cadrelor didactice, a accesului care există”, a afirmat premierul.

Şeful Executivului a explicat că autorităţile vor anunţa modul în care va fi deschis anul şcolar în momentul în vor exista suficiente elemente în acest sens.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.