„Cea mai bună idee de afaceri” – concursul lansat pentru elevii din...

„Cea mai bună idee de afaceri” – concursul lansat pentru elevii din liceele județului Dolj

724
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Colegiul Național Economic Gh. Chițu, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova și Inspectoratul Școlar Județean Dolj, lansează concursul „Cea mai bună idee de afaceri”. Concursul se adresează elevilor din liceele din județul Dolj, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial, domeniul economic, dar și oportunitățile de carieră în domeniu.

Competiția „Cea mai bună idee de afaceri” este un eveniment inițiat de C.N.E. Gh. Chitu și Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova, și organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, cu sprijinul financiar al Fundatiei Constantin Botea si BRD GSG.

Concursul se derulează pe parcursul a două etape: etapa la nivel de liceu (echipa de elevi) – selectarea echipelor înscrise la nivel de liceu de către o comisie formată din profesorii de discipline economice, reprezentanții FEAA, respectiv ai elevilor; etapa finală (echipa de elevi și studenți) – la nivel de județ – mai 2015 – Sala Albastra a Universității din Craiova.

Jurizarea finală a proiectelor se va realiza de către o comisie compusă din reprezentanții mediului de afaceri regional, reprezentantul ISJ și decanul FEAA, Universitatea din Craiova.

Echipele declarate câștigătoare vor fi premiate astfel: premiul I – 1500 lei, premiul II – 1000 lei, premiul III – 500 lei.

Mai multe detalii despre concurs:

http://www.ucv.ro/…/20…/Regulament_competitie_licee_2015.pdf

1 COMENTARIU

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3511

  copii gandesc,cei mari fura idei?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.