Concursul de desen digital „Sărbători de iarnă cu braţele deschise”, ajuns la...

Concursul de desen digital „Sărbători de iarnă cu braţele deschise”, ajuns la cea de-a şaptea ediţie

1.020
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Concursul de desen digital „Sărbători de iarnă cu braţele deschise”, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, a ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Tinerii artişti craioveni cu vârsta maximă de 18 ani se pot înscrie în concurs până la data de 17 decembrie 2014, orele 16:00.

Tinerii artişti trebuie să respecte câteva reguli pentru a se putea înscrie în concurs

Lucrările trebuie realizate digital (pe calculator), pe suprafaţa unei pagini A4, şi trimise sub forma tipărită (printată) pe adresa Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, str. Traian Demetrescu, nr. 31, Craiova cu menţiunea „pentru concursul de desen digital”. Desenul trebuie să poarte pe verso numele şi prenumele autorului, adresa şi un număr de telefon la care poate fi contactat.

De asemenea, lucrările pot fi trimise şi în format.jpg pe adresa de e-mail: tradem@tradem.com, cu subiectul „pentru concursul de desen digital” pâna la data de 17 decembrie 2014, ora 16:00. E- mail-ul trebuie să conţină numele şi prenumele autorului, adresa şi un număr de telefon unde poate fi contactat.

Premii pentru fiecare categorie de vârstă

Pentru fiecare categorie de vărstă – până în 7 ani, 8-11 ani, 12-15 ani şi 16-18 ani – vor fi acordate câte trei premii: Premiul I – în valoare de 130 lei, Premiul al II-lea – în valoare de 100 lei, Premiul al III-lea – în valoare de 70 lei.

Juriul este format din: Magda Buce-Răduţ, profesor şi artist plastic, Cristina Manea, profesor Colegiul Tehnic de Arte şi Meserii „Constantin Brâncuşi”, Craiova, Roberta Ionescu, artist vizual.

Premierea va avea loc în data de 22 decembrie 2014, orele 14:00 la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.