Craiova: 40 de studenţi ajung în Parlamentul României

Craiova: 40 de studenţi ajung în Parlamentul României

662
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Studenţii din Craiova vor afla ce înseamnă viaţa la Parlament, se vor familiariza cu ceea ce înseamnă instituţia Parlamentului şi se vor informa despre structura şi atribuţiile acestei instituţii. Experienţa va fi posibilă printr-un proiect al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj, în parteneriat cu Universitatea din Craiova, Universitatea de Medicina şi Farmacie din Craiova şi Casa Studenţilor Craiova.

„În zilele de 22 noiembrie (ora 10.00 – 12.00) şi 23 noiembrie (ora 9.00 – 11.00) 2013, la Casa de Cultură a Studenţilor, se vor organiza dezbateri, la care vor participa senatori, deputaţi de Dolj dar şi cadre didactice de la Universitatea din Craiova. Tematica dezbaterilor va viza organizarea, funcţionarea şi atribuţiile Parlamentului României – Senat şi Camera Deputaţilor, precum şi aspecte legate de istoria parlamentarismului. Studenţii se vor informa asupra modului de funcţionare a unei comisii parlamentare şi de acţiune a grupurilor parlamentare. Precizez că, pe data de 28 noiembrie şi 29 noiembrie 2013, studenţii implicaţi în proiect vor vizita Parlamentul României”, a precizat, ieri, Alina Ionescu, director executiv Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj.

„Ne bucurăm că facem parte din acest proiect, chiar dacă avem o contribuţie mai mică. Susţinem această acţiune şi chiar ne-am dori să facem astfel de stagii şi la nivelul instituţiilor locale din Craiova. Trebuie să învăţăm să fim cât mai activi”, a menţionat Ionut Dumitrache, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1994

    invatati si iar invatati.poate va vine randul acolo.in parlament

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.