Craiova: Angajatorii din Oltenia se întâlnesc cu studenţii Facultăţii de Fizică

Craiova: Angajatorii din Oltenia se întâlnesc cu studenţii Facultăţii de Fizică

361
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Departamentul de Fizică din cadrul Facultăţii de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii, Universitatea din Craiova organizează o „Masă Rotundă cu angajatorii din regiunea Olteniei”. Evenimentul este la a doua ediţie şi se va desfaşura în data de 12 martie 2014, între orele 10:00-12:30, la Sala Albastră de la sediul central, str. A.I. Cuza, nr 13.

La eveniment vor participa angajatori, studenţi, dar şi cadre didactice ale Departamentului de Fizică. Au fost invitaţi reprezentanţi ai companiilor CEZ Distribuţie, Cummins Generator Technologies, IQuest, Centrul Meteorologic Regional Oltenia, Belle Optique, Watt Distributor, Cornul Abundenţei, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă nr. 1 Craiova.

Companiile/firmele invitate fac parte din grupul reprezentanţilor mediului economic care s-au implicat în formarea studenţilor prin intermediul stagiilor de practică, vizitelor tehnice, sponsorizarea unor evenimente ale Departamentului şi a unor echipamente. Se va discuta despre profilul companiilor/firmelor menţionate anterior, profilul angajatului şi despre aşteptările pe care angajatorii le au de la absolvenţi, prin prisma experienţei de recrutare a acestora. Se vor face sugestii în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii stagiilor de practică.
Numele reprezentanţilor companiilor care vor participa la Masa Rotundă cu angajatorii din 12 martie 2014, orele 10:00-12:30, Sala Albastră sunt următoarele:
1. Miron Alba, Director Direcţia Comandă Operaţională CEZ
2. Dan Boltaşu, Engineering Manager, Cummins Generator Technologies
3. Maria Mihai, Expert în Fizică Medicală, Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1, Craiova
4. Cristina Burada, Şef Serviciu, Centrul Meteorologic Regional Oltenia
5. Adrian Popescu, Director S.C. Watt Distributor S.R.L.
6. Adriana Geapana, Director Belle Optique
7. Cătălin Zamfir, Director Cornul Abundenţei
8. Dan Tuşaliu, site Manager, IQuest

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.