Craiova: Încă trei zile de Festival UNIFEST

Craiova: Încă trei zile de Festival UNIFEST

1.187
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Festivalul Naţional Studenţesc UNIFEST continuă în Craiova, încă trei zile, până vineri, 14 noiembrie 2014. În cele opt zile de până acum, studenţii craioveni au beneficiat de invitaţii sau intrări gratuite la teatru, film, operă şi muzee, au participat în fiecare zi la evenimente tematice, campionate sportive de fotbal, tenis de masă şi baschet, traininguri, concert de folk şi muzică uşoara, şi   s-au putut implica în campanii de sănătate publică.

Studenţii doritori pot participa astăzi, 12 noiembrie 2014, de la ora 16:00,  la conferinţa „Cultura în viaţa studenţilor”, susţinută de speakeri de renume. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Oltenia. Invitaţiile pentru această conferinţă pot fi ridicate de la Centrul pentru Dezvoltare, ce se află pe strada Sfântul Dumitru, nr. 3, între orele 13:00 – 14:30. Tot ce trebuie să prezinte studenţii sunt o copie după buletin şi o copie după carnetul de student.

Joi, studenţii sunt aşteptaţi să viziteze, între orele 09:00 – 15:00, gratuit, pe baza carnetului de student, toate spaţiile şi expoziţiile de la Muzeul Olteniei. Seara, ei sunt invitaţi la Petrecerea Unifest, de la ora 23:00.

Vineri, o nouă ediţie a campaniei de testare a glicemiei, „Un măr pentru o tigară”, va avea loc în Electroputere Mall, după ce ieri zeci de studenţi şi-au testat gratuit glicemia în holul Universităţii din Craiova.

Pentru a afla programul complet al festivalului puteţi accesa unifest.ro/craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.