Craiova: Olimpicii, premiați cu bani de IȘJ Dolj

Craiova: Olimpicii, premiați cu bani de IȘJ Dolj

1.979
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cinci elevi care au obţinut anul acesta medalii de aur, argint și menţiuni la olimpiadele internaţionale și balcanice de biologie, lingvistică, informatică, științe a UE, limbă și creație literară romani, vor fi recompensați cu bani de Inspectoratul Școlar Județean Dolj, care organizează miercuri, 28 octombrie 2015, ora 15.00, în sala Amfiteatru, o festivitate de premiere a elevilor doljeni pentru rezultatele excepționale la diferite materii obținute în anul școlar 2014-2015. 

 

La eveniment vor participa elevi alături de părinți, cadre didactice și directori de unități școlare din județul Dolj. ”Aceste rezultate confirmă valoarea participanților din județul Dolj la fazele finale ale olimpiadelor și concursurilor naționale școlare iar această stimulare va conduce la creșterea gradului de motivare a tuturor elevilor pentru obținerea de performanțe”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului școlar.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.