Dolj: Peste 4.500 de elevi au susținut prima probă a Simulării Examenului...

Dolj: Peste 4.500 de elevi au susținut prima probă a Simulării Examenului de Evaluare Națională

4,410
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prima probă din cadrul Simulării Examenului de Evaluare Națională pentru elevii de clasa a VIII-a – la Limba şi literatura română – a fost susținută, astăzi, în 156 de unități de învățământ din Dolj.

Potrivit informațiilor furnizate de IȘJ Dolj, dintre cei 5.319 elevi înscriși s-au prezentat 4.543, au absentat 765 și unul a fost eliminat. Examenul a început la ora 09:00 și a avut o durată de 2 ore.

Rezultatele obținute de elevi la simulările naționale sunt analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședinte cu părintii, precum și la nivelul Consiliului Profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”, precizează reprezentanții IȘJ Dolj.

Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Mâine, 6 martie 2018, este programată proba scrisă la matematică.

Foto: arhivă

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.