Elevii de-a VIII-a au simulat și proba la matematică

Elevii de-a VIII-a au simulat și proba la matematică

5.747
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

4.554 de elevi din Dolj au susținut, astăzi, proba la matematică, din cadrul Simulării Examenului de Evaluare Națională. Examenul s-a desfășurat în 156 de unități de învățământ care școlarizează elevi de clasa a VIII-a.

Din cei 5319 elevi înscriși, 765 au absentat, potrivit reprezentanților IȘJ Dolj.

Conform calendarului aprobat OM nr. 3.109 din 29 ianuarie 2018 privind organizarea simulării evaluării naționale, afișarea rezultatelor se face în data de 16 martie 2018.

Responsabilii din cadrul Inspectoratului spun că fiecare unitate de învățământ va analiza rezultatele la simulările nationale pentru elevii pe care îi școlarizează și vor elabora un raport pe care îl vor transmite inspectoratului școlar. Raportul include un plan de acțiune care cuprinde măsurile de remediere acolo unde acest fapt se impune.

Unitățile de învățământ care obțin rezultate necorespunzătoare la simulările naționale sunt monitorizate și îndrumate constant de către Inspectoratul școlar, în vederea creșterii rezultatelor”, spune purtătorul de cuvânt al IȘJ Dolj, Nicoleta Lițoiu.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.