Festivitate de premiere pentru elevii de la C.N. ”Frații Buzești” cu rezultate...

Festivitate de premiere pentru elevii de la C.N. ”Frații Buzești” cu rezultate la olimpiade si concursuri

6,115
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O festivitate de premiere a elevilor care au obținut premii la olimpiadele si concursurile școlare, faza județeană, în anul școlar 2016- 2017, va fi organizată miercuri, 5 aprilie 2017, de la ora 12,00, în sala de conferințe “Prof.univ. dr. Ion Zamfirescu” a Colegiului National “ Frații Buzești” din Craiova.

Elevii și profesorii buzeșteni au obținut în acest an școlar nu mai puțin de 295 de premii și mențiuni, 101 calificări la etapa națională și internațională a acestor olimpiade și concursuri, ceea ce reprezintă o performanță superioară celei înregistrate în anul școlar precedent .

Premierea elevilor și profesorilor este asigurata din fondurile Fundației “Frații Buzești”. Ca în fiecare an,  Fundația “Frații Buzești” va fi reprezentată de președintele executiv, prof.univ.dr. Radu Constantinescu, președintele de onoare, prof. dr. Irinel Popescu, si de membri ai Consiliului director. De asemenea, vor fi invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar județean Dolj, rectori ai instituțiilor de învățământ superior din Craiova, membri ai Asociației Părinților Buzeșteni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.