Educație cu palma. Fetiță de 4 ani bătută de educatoare

Educație cu palma. Fetiță de 4 ani bătută de educatoare

20.546
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea care ar fi trebuit să o educe i-a spart timpanul pentru că nu a știut să coloreze un copac. Cel puțin așa susțin părinții unei fetițe din comuna Cetate care a ajuns bătută acasă.

 

Părinții sunt revoltați și au anunțat poliția.  „Când am ajuns acasă cu fetița am văzut că era lovită la față și la ureche. Mi-a zis că doamna educatoare a bătut-o că nu a știut să coloreze un copac. Când m-am uitat mai bine era plină de sânge, iar acest lucru nu este absolut deloc normal. Eu i-am mai atras atența doamnei educatoare să nu îmi mai bată fetița. Georgiana mi-a mai spus că a mai fost lovită, dar nu am zis nimic până în momentul de față. Când am văzut că avea sânge la ureche și era neagră pe față am simțit că mor. Vreau să se facă dreptate în acest caz, iar doamna educatoare să fie trasă la răspundere. Nu este normal să ridici mâna la un copil de 4 ani pentru că nu a știut să coloreze un copac   “, a povestit Toni Chițu, tatăl fetitei.

 

Colinita Becheru-bunica a cerut ac educatoarea s afie demisaDe când a venit lovită acasă micuța refuză să mai meargă la grădiniță, „Când am văzut fetița plină de sânge și cu vânătăi nu mi-a venit să cred. Doamna educatoare merită să fie demisă pentru ce a făcut. Nu poți să lovești o fetiță de patru ani. Nepoțica mea este mai sensibilă și poate să rămâne cu sechele după această experiență. Abia acum am aflat că a mai fost lovită de mai multe ori. Chiar nu înțeleg cum a lăsat-o inima să o bată. Doamna educatoare are și eu un copil și nu cred că ar fi de accord ca cineva să ridice mâna la el. Educația nu se face cu bătaia“, a  spus bunica fetei.

 

Educatoarea Grădiniței nr. 4 „Fântâna Banului“ neagă toate acuzațiile și spune că Georgina, fetița de patru ani, a venit lovită la școală. „Nu este nimic adevărat și nu înțeleg de ce părinții îmi aduc astfel de acuzații. Nu am lovit-o niciodată pe Georgi. I-am spus să nu coloreze copacul cu albastru, însă doar atât“, a precizat Maria Anghel, educatoarea acuzată de violență.

Maria Anghel sustine ca nu a lovit fetita

 

Atât poliția, cât și conducerea grădiniței a demarat o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat. „Dacă se confirmă că doamna educatoare a agresat acel preșcolar trebuie să răspună pentru ce a făcut. Este inadmisibil ca un cadru didactic să atingă un copil“, a spus Lavinia Craioveanu, inspector școlar general ISJ Dolj.

 



25 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4030

    cusuta cu ata

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    Afara cu comunistii din invatamant, petardele astea stagneaza evolutia.

  3. #3

    Educatoarea cu față alcolizată 100% minte. Un copil la vârsta aia nu știe sa minta

  4. #4

    Așa se face mai nou acum il bati nu il înveți la gradinita

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-02-2016
    Mesaje
    14

    adevarul este la mijloc? este posibil sa exagerati un pic cand auziti ca este vorba de un copil….

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-04-2010
    Mesaje
    470

    Oare cine credeti ca ar fii lovito pe biata copila?!!s-o fii lovit singura daca doamna educatoare nu stie nimik..mi daca imi lovea copilul in halul asta cu asa cruzime rea,eu maturam gradinita cu ea si nu mai asteptam nici o secunda pana la lege,,asa se eduka un biet copil de 4 ani?,hai ca ii da o palmita la fund mai zici,bineinteles daca avea si un motiv cert,tare sunt curios si eu ce masuri o sa se ia in acest caz!!

    Edited by MOD
  7. #7
  8. #8

    Afara cu ea futu-o in gura de zdreanță comunist a,ar trebui si ea putin natura sa stea cu ochii negrii ùuuuuuu

  9. #9

    Sint curios daca ar avea o fetita si alta educatoare ar proceda ca ea ce atitudine ar avea ????

  10. #10

    Doamne ce bataie mai luam de la domn învățător..și când îi spuneam mamei acasă …mă mai bătea si ea…acum se numeste maltratare…fiecare își educa cum vrea copilul …curând nu o să mai intre profesorii la ore de frica elevilor (nu este cazul de fata..Este încă un copil). Dacă o să îi certe o să fie dați afară ca o sa vine pițipoancele de mămici cu BMW ul la școală și vor întinde sfori…acum sincer ? Cați dintre voi care ați făcut școală în anii ’90, nu ați luat o palmă, tras de perciuni , lovit cu creta în cap, țin mine ca după câteva nuiele la Palma când puneam mana pe fierul de la bancă …doamne ce bine era…foc ieșea din ele :-))

  11. #11

    Bravo Coly Coly,te rog eu trage-i doi pumni din partea mea!!

  12. #12

    Suntem in 2016, unii am evoluat ,altii au ramas in ’90!!Cum te ai simti ca,copilul tau sa fie agresat fizic sau verbal de altcineva ?!Eu una as uita de orice lege a codului legislativ….

  13. #13

    Cum ai proceda domnule daca ar veni copilul plin de sange acasa?si eu am trecut prin ce spui dar nu era deloc bine….romanul tot roman ne uitam in trecut nu vrem sa evoluam….

  14. #14
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-10-2016
    Mesaje
    0

    Adevarat este faptul ca asa se intampla in Comuna Cetate de foarte mult timp si eu am locuit acolo si tot asa se maltratau copii la gradinite si scoli si cu injurii

  15. #15

    Cum sa lovesti un copil de patru anisori???E strigator la cer,sa se ia masuri sa nu mai intre toti cretinii in invatamant.

  16. #16

    Scarlat Ciupi Ciprian …ești cam sadic , cred ca ai avut o copilărie zbuciumata …Observ ca ești si tătic , dacă ți-ai găsi fetița lovită de educatoare , ce ai fc , ai bate-o si tu ? Du-te te rog la un psiholog .

  17. #17

    Poti sa o iei tu acasa pe educatoare sa o educe pe fica-ta cu palme sa ii smulga urechile si daca tot iti place sa te bata si pe tine sadomasochisticule eu nu permit sa-mi atinga nimeni copii si nepotii,despre ce scoala vorbesti? Aici este vorba despre un copil care nu a implinit 4 ani si aceasta fiara a luato la palme doar ptr ca nu nu a stiut sa deseneze un copacel. Sa-ti fie rusine ca iti permiti sa vorbesti in necunostinta de cauza…

  18. #18

    As dori ca toți martorii educatoarei ( mămicile prietene ale ei ) sa fie audiate de către procuratura … Numai așa , se va afla ca atât educatoarea cit si mămicile mint …

  19. #19

    Dar trage-i palme draga de când se naște, numai așa poți sa il educi,dumneata vb despre un copil de grădiniță, plin de sânge!Da,la școală te trăgea de perciuni, îți dădea cu rigla peste mâini, dar nu țin minte la grădiniță sa fi venit acasă plina de sânge ca nu am știut sa colorez,….pana la urma nici nu contează motivul, la un copil așa mic nu ai ce corecta!

  20. #20

    Inca ceva,ca vin cu BMW sau cu măgarul nu are relevanță, daca era de la coada vacii nu venea nimeni sa ia măsuri??? Daca nu venea foarte rău domne,un copil așa mic rămâne traumatizat de la halul ala de bătaie!Cine accepta așa ceva eu zic ca are autism!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.