IȘJ Dolj organizează un Târg de oferte educaționale la Centrul Multifuncțional

IȘJ Dolj organizează un Târg de oferte educaționale la Centrul Multifuncțional

4,098
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unitățile de învățământ liceal și profesional din județul Dolj și din zona Olteniei își prezintă Oferta Educațională pentru anul școlar 2017-2018, joi, 8 mai 2017, la Centrul Multifucţional Craiova, din str. Târgului nr. 26, între orele 9.30-18.00, în cadrul “Târgului ofertelor educaționale”.

Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la şcoala profesională este prima schimbare majoră în cariera elevului, această primă experienţă determinându-i evoluția sa școlară și profesională ce stă la baza unei cariere de succes. Este important ca, atât şcoala cât și familia, dar și comunitatea locală, să-l ajute pe elev să depăşească cu succes acest prag şi să-i fie alături mai mult ca oricând.

Toți cei interesați, părinți, elevi, cadre didactice, pot vizita Târgul Ofertelor Educaționale 2017-2018 în intervalul orar 9.30- 18.00. Deschiderea oficială va avea loc la ora 11.00 în prezența reprezentanților Primăriei Municipiului Craiova, Consiliului Județean Dolj și Instituției Prefectului Județului Dolj.

Activitatea este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Dolj în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, RAADPFL Craiova și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.