Patru tineri, urmăriți în trafic, de frica unei drujbe furate ascunsă în...

Patru tineri, urmăriți în trafic, de frica unei drujbe furate ascunsă în portbagaj

8.547
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au observat, azi-noapte, pe Strada Caracal, un autoturism care, la vederea autospecialei de poliție, a mărit brusc viteza de deplasare. S-a procedat la urmărirea acestuia având în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale mașinii de poliție și s-a reușit blocarea în trafic, pe aceeași stradă, cu ajutorul altei patrule de polițiști.

Oamenii legii au legitimat și identificat ocupanții autoturismului, stabilind că se numesc Daiel O., de 22 ani, din  Craiova, Bogdan N., de 36 ani, din Cârcea, Răzvan C., de 21 ani, din Craiova și Sorina O., de 19 ani, din Craiova.

În urma efectuării controlului autoturismului, în portbagajul acestuia a fost găsită o drujbă cu privire la care cei patru ocupanți ai autoturismului au recunoscut că, în cursul aceleiași nopți, au sustras-o din incinta unui șantier al unei societăți comerciale cu punct de lucru în comuna Cârcea.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    15

    Asta inseamna sa fi prost !!!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-02-2016
    Mesaje
    10

    Stai cum….aveau o drujba in porbagaj WTF….Cei mai prosti hoti ever.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.