Power Gym Craiova – demonstrație de forță și tombolă cu premii la...

Power Gym Craiova – demonstrație de forță și tombolă cu premii la Electroputere Parc

575
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liga Elevilor Social Democrați, cu sprijinul Power Gym Craiova, organizează sâmbătă, la Electroputere Parc, cu ocazia Zilei Internaționale a Nonviolenței în Școli, o acțiune de conștientizare a populației cu privire la efectele devastatoare ale violenței. Acțiunea va începe la ora 17:00, desfășurându-se pe o perioadă de trei ore.
Power Gym Craiova le va oferi cumpărătorilor o demonstrație de forță, la care vor participa 15 luptători, mulți dintre ei reprezentând Craiova în gala MMA, programată în martie, la Sala Polivalentă din Bănie. De asemenea, va fi organizată o tombolă în urma căreia un fericit elev va pleca acasă cu un abonament la sala Power Gym, pentru ca energia să fie consumată în ring și nicidecum pe stradă.
Polițiștii craioveni vor fi de asemenea prezenți, pentru a trage un semnal de alarmă tinerilor care consideră că violența este ceva normal, necesar, dar care nu conștientizează că aceasta te poate transforma în infractor.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   27-01-2007
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  68

  si obama militeaza pentru pace in timp ce trimite dronele

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.