Premii pentru elevii doljeni și la Olimpiadele de Română și Biologie

Premii pentru elevii doljeni și la Olimpiadele de Română și Biologie

2.495
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Elevii din județul Dolj au obținut o serie de premii importante la etapele naționale de limbă și literatură română – gimnaziu și Olimpiada de Biologie, desfășurate în perioada 16 – 20 aprilie 2016, la Râmnicu Vâlcea, respectiv la Satu Mare. Doljul a avut reprezentare și la Olimpiada ”Lectura ca abilitate de viață”, nivelul I si II.

 

Marți, 19 aprilie 2016, la Râmnicu Vâlcea a avut loc festivitatea de premiere a elevilor participanți la etapa națională a Olimpiadelor de limbă și literatură română – gimnaziu și ”Lectura ca abilitate de viață”, nivelul I si II. Premiile obținute de elevii din Dolj sunt următoarele:

 

Olimpiada de limbă și literatură română – gimnaziuPremiul I la clasa a VIII-a, eleva Dincă Maria, Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” Craiova, prof. Matei Constantin; – Mențiune la clasa a VII-a, elevul Cristescu Andrei, Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” Craiova, prof. Băcanu Liliana; – Premiul special la clasa a V-a, eleva Barbu Daria Maria, Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova, prof. Popa Argentina; – Eleva Firuleasa Sarah, clasa a VI-a la Școala Gimnazială ”Traian” Craiova s-a clasat pe locul douăzeci și doi la nivel național, prof. Șutelcă Nadia.

 

Olimpiada”Lectura ca abilitate de viață” – Elevul Cristescu Andrei, Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” s-a clasat pe locul 17, iar eleva Popa Andreea, clasa a VI-a de la Școala Gimnazială ”Sf. Dumitru” Craiova s-a clasat pe locul 22 (prof. Dojan Stela).

 

Pe 20 aprilie 2016, la Satu Mare a avut loc și festivitatea de premiere a elevilor participanți la etapa națională a Olimpiadei de Biologie, elevii din județul Dolj obținând și în acest an următoarele premii:

 

Premiul I a fost obținut de elevii Petrișor Victor Florin (clasa a VII-a) de la Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova/Centrul Județean de Excelență Dolj și Șerbana Maria Teodora (clasa a XI-a) de la Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova; – Premiul al II-lea a fost obținut de eleva Ionică Anda Maria (clasa a VII-a) de la Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova; – Mențiune au obținut următorii elevi din clasa a IX-a: Bănică Eliza Ștefania de la Liceul Teoretic ”Mihai Viteazul” Băilești, Călin Teodora Andreea și Jidovin Adriana, eleve la Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Insfirsit si ceva de bine,le multumim ca exista.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.