Proiectul Discover aduce în Craiova un tânăr internațional

Proiectul Discover aduce în Craiova un tânăr internațional

1.170
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un tânăr voluntar din Hong Kong vine să-i cunoască pe elevii craioveni, prin proiectul Discover, al organizației AIESEC. Startul proiectului destinat elevilor din ciclul primar din întreaga țară se dă pe 9 mai.

Proiectul Discover va demara pe data de 9 mai și se va încheia la finalul lunii iunie, în toate cele 13 orașe în care se va desfășura. Sunt așteptați aproximativ 300 de voluntari din întreaga lume pentru a susține sesiuni interactive pentru elevii din România.

Acest proiect are scopul de a le oferi copiilor deschidere către alte culturi, educație non-formală în vederea dezvoltării unor abilități din sfera inteligenței emoționale, precum: comunicare, creativitate, lucru în echipă, responsabilitate, conștientizare propriilor calități, ca ulterior aceștia să se poată integra mai ușor în societate.

Sesiunile vor fi ținute de voluntari internaționali ce vor oferi copiilor o perspectivă interculturală asupra lumii și îi vor ajuta să se dezvolte pe plan personal. De asemenea, printr-o interacțiune constantă cu voluntarii internaționali, elevii vor putea să practice și să își îmbunătățească abilitățile de limbă engleză, deoarece toate sesiunile vor fi susținute în limba engleză.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.