S-a afișat lista copiiilor admisi la clasa pregătitoare. 4617 elevi au fost...

S-a afișat lista copiiilor admisi la clasa pregătitoare. 4617 elevi au fost validați

2.717
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După prima etapă de înscriere a elevilor pentru clasa pregătitoare s-a suplimentat numărul locurilor disponibile de la 5048 la 5558. Până acum 4617 elevi au fost validați și vor merge din toamnă la clasa 0.  Lista cu locurile disponibile, precum și cea a copiiilor admiși este disponibilă pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean. De mâine va începe o nouă etapă de înscriere pentru clasa pregătitoare.

 

Bătălia cea mare s-a dat pentru programul step by step, unde din cele 4 clase care implementează acest program în Craiova a mai rămas disponibil un singur loc, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”. La mare căutare au fost și colegiile. La „Elena Cuza”, „Frații Buzești” și „Ștefan Velovan” nu mai există niciun loc disponibil, iar la „Carol I” mai sunt doar 7.

 

Părinții care nu și-au înscris copiii încă, pot completa cererile tip online sau la unitatea de învăţământ unde dorește înscrierea copilului. „Părintele poate solicita, prin bifarea în cererea-tip de înscriere, ca locul la şcoala de circumscripţie să fie rezervat pentru eventualitatea în care copilul nu este înscris la unitatea de învăţământ pentru care părintele a făcut opţiunea, din lipsă de locuri libere. Validarea cererilor-tip completate online se face zilnic, în intervalul orar 8:00 – 18:00 (luni-vineri), respectiv 9:00 – 13.00 (sâmbătă)”, a anunțat Ministerul Educaţiei printr-un comunicat de presă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.